Ne bekliyorsunuz arkadaşlar?
Profesyonel çalışma hayatının kurallarını öğrenin.
Aferin delisi olursanız bu durum kötü niyetli adamlar tarafından kullanılır.
Başarınızı forumda niye paylaşıyorsunuz? Paylaşıyorsanız bile neden site ismi içerik linki veriyorsunuz?
Bir konuda makale yazınca o konu sizin mülkiyetinize girmez.
Ben bu forumda 15 senedir aktif haldeyim, herkes mesajlarımı okur kimse hangi websitesinden kaç lira kazandığımı ne sattığımı bilmez.
Bu forumda ilk öğrenmeniz gereken şey sitelerinizi P A Y L A Ş M A M A K!
Seveniniz kadar sevmeyeniniz de olur.
Destek olmak isteyen kadar köstek olmak isteyen de olur.
Burada konuyu açan arkadaşın kendi acemiliği var, sen siteni paylaşırsan o siteyi botla bile çekerler.
Biraz kafası çalışan adam tüm siteni kopyalar ve site sahibine de ulaşamazsın sinir olduğunla kalırsın.
Biraz olgunlaşıp başarılarınızla hava atmak yerine başarılarınızın detaylarını gizleyip keyfini içinizde yaşamayı öğrendiğinizde daha başarılı olursunuz.
Biraz esnaf olun, siz hayatınızda hiç ağlamayan esnaf gördünüz mü, milyon lira kazansanız bile ağlayın insanlara kazancınızı değil borçlarınızı anlatın?
Ticarette ne kazandığınızı, ne başardığınızı insanlara göstermeyin, gösterirseniz çevrenizdeki çakalları iştahlandırır kendinize rakip yaratırsınız.