Merhaba arkadaşlar
Yurt dışındaki paranızı bildirmek varlık barış fonu yani. Bu konuda çok detaylı bilgisi olan var mı net bilgisi olan yani
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
Yurt dışındaki paraları bildirme hakkında
2
●159
- 17-12-2020, 23:16:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bankaya gidip varlık barışı yapacağım diyorsunuz ( bazıları ne olduğunu bilmiyor ) sonra size 2 döküman veriyorlar, gerekli yerleri dolduruyorsunuz, eğer o bankada döviz hesabınız yoksa açıyorlar, sonrasında ise maksimum 3 ay içinde beyan ettiğiniz tutarı ilgili hesaba gönderiyorsunuz.
- 17-12-2020, 23:18:40Normalinde Turkiyenin avrupa ulkeleriyle anlasmis ulkelerden birinde yasiyorsaniz. Bankada olan paraniz her yil diyer ulkeye bildirilecek. Mesela fransada almanyada belcikada avusturyada yasiyorsaniz Turkiyede bankada yuklu paraniz varsa bankaniza gidip turkiyedeki adresinizi kayit ettirirseniz bankadaki para diyer avrupa ulkesine bildirilmiyor. Bankadaki adresiniz avrupa ise bildiriyorlar.