Fahrettin Koca vaka ve hasta sayısını açıkladı
49
●2.095
- 26-11-2020, 00:42:15Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bu vaka sayısı aylardır bu sayılarda.
Yeni değil , yaklaşık 2 aydır günlük 28 bin 30 bin arası vaka oluyor .
Ölü sayısını da doğru bir şekilde açıklamaya başlarlar umarım.
20 bin vaka varken 1000 vaka açıklayıp halkı rehavete sürüklesersen sonuç kaçınılmaz olur.
Bunu başka ülkede başka biri yapsa mutlaka yargılanırdı . - 26-11-2020, 00:45:15En başta rakamları yüksek gösterip ölüm sayılarını da gerçek gösterselerdi kimse dışarı çıkamazdı korkudan. Baktılar rakamlar düşük ölüm sayısı düşük kimse takmadı. Herkes alıştı normalleşti.sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-11-2020, 02:22:59çok komik ya diyor ki vardır bi bildikleri
)) vallahi bu konularda DÜŞÜNME YETENEĞİMİN, BEYİNİMİN ÇALIŞMAMASINI isterdim, hiç gerilmiyorsun "aa o dediyse doğru" deyip hiç takmamayı isterdim. Vardır bir bildikleri diyor. Sevgilim beni aldatıyor ama benden sakladıysa vardır bir bildiği der gibi.
Kendini geliştirmiş ülkelerde halkın tepkisiyle o an görev alınırdı. Sağlıktan bahsediyoruz, SAĞLIK. Neymiş insanlar korkmaması için açıklamamışlarmış. Herkes kendini rahat hissettirdii millette sanıyor ki devletimiz önlemleri en üst düzeyde avrupa kırılıyor ama bize bir şey olmuyor diye düşündü aylarca. - 26-11-2020, 08:10:20tüm dünyanın yaptığının aksine, verilerin bir kılıf ile gizlenmesi hem bizi ve dünyayı aldatmaktan farksız oldu.
vaka yerine hasta dendiği, gazeteciler tablodaki farkı ortaya çıkarınca "itiraf edildi", yani açıklanmadı.
sonuç olarak 3-4 aydan sonra olması gereken oldu. bu sayıları düşük gören insanlar rehavete kapıldı. vesaire vesaire.
asemptomatik vaka imiş. tüm dünyada bir türkiye akıllı. bir şeyleri gizlemek milli çıkar değildir. sadece bir şeyleri gizlemektir. - 26-11-2020, 13:36:05Size açık konuşayım Biz Türkler özellikle zoru sevdiğimiz için Caydırıcılık olmadığı sürece toplumun çoğu hatta büyük bir kesimi ne yazik ki tedbir denilen olayı uygulamaz.Guzmanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her konuda ne yazikki ağır cezalar ve önlemler alınmaz ise bu şekilde devam edicektir. Önlemlerden kastım büyük sokağa çıkma yasakları. Buda Bizim yaşadığımız şartlarda çok zor.
)) vallahi bu konularda DÜŞÜNME YETENEĞİMİN, BEYİNİMİN ÇALIŞMAMASINI isterdim, hiç gerilmiyorsun "aa o dediyse doğru" deyip hiç takmamayı isterdim. Vardır bir bildikleri diyor. Sevgilim beni aldatıyor ama benden sakladıysa vardır bir bildiği der gibi.