• 24-11-2020, 12:03:36
    #10
    Emre_Gumushan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha geçtiğimiz yıllarda 50 milyon vatandaşın (içlerinde recep tayyip erdoğan, binali yılıdırım gibi isimlerinde olduğu) bilgileri sızdırıldı. Biz farkında olsak veya olmasak sanal ortamda (e-devlet) saklanan hiç bir veri güvende değil. Ki artık günümüzde tc kimlik numarası gibi bilgiler aman aman paylaşılmaması gereken bilgiler değil. Ayrıca bitay mevzusuna gelecek olursak, finansal hizmet veren her kuruluş kimlik bilgilerini (KYC) almak zorunda. Çünkü bitcoin dediğimiz olay ile çok kolay şekilde kara para aklamak mümkün. Bunu yapan sizde olabilirsiniz ? Nasıl tespit edilecek ? Banka hesabı açmak ile borsada hesap açmak arasında hiç bir fark yok. Kimlik bilgisi isteyen borsadan değil istemeyen borsadan korkmalısınız.
    Çok doğru insanlar keşke bunun farkına varsa artık
  • 24-11-2020, 12:04:28
    #11
    Akıl tutulması yaşıyoruz resmen kardeşim sokakda biri çevirse kimliğini ikametgahını verirmisin 15 tl için bunun tartışılacak neresi var
  • 24-11-2020, 12:07:05
    #12
    persius35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Akıl tutulması yaşıyoruz resmen kardeşim sokakda biri çevirse kimliğini ikametgahını verirmisin 15 tl için bunun tartışılacak neresi var
    Sizinle tartışılacak bir yanı yok ona katılıyorum
  • 24-11-2020, 12:10:47
    #13
    Bitaycılar kendinize bir site açın gidin kirliliğinizi orada yapın kimlik mi veriyorsunuz,ikametgahmı pasaport mu 8 tane vesikalık resimmi,,rahat rahat paylaşın
  • 24-11-2020, 12:19:06
    #14
    EfekanBiberoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizinle tartışılacak bir yanı yok ona katılıyorum
  • 24-11-2020, 13:02:01
    #15
    HizliResim.Net
    persius35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar cripto para borsası bitay ın referans kampanyası her tarafı sarmış durumda bizim forum dahil her tarafta referans arayan insanların açtığı konulardan geçilmiyor,bitay firmasının kimlik ve ikametgah gibi belgeleri istemesini olaya hiç katmıyorum bence forumda bu konuda bir sınırlandırma gerekli..
    Bu tür konuları forumda kirlilik yapmaması açısından tek konuda topluyoruz

    Bitay işlemleri TEK KONU
  • 24-11-2020, 16:29:15
    #16
    Üyeliği durduruldu
    Ayrıca verdikleri 15 TL değil, 15 BTY yani Bitay Lira gibi bir şey. Tamam 15 lira değerinde ama Binance gibi düşünüp komisyon ödemeleri için kullanılmak üzere bir kripto para çıkarmışlar, hani girip 15 lirayı bozdurayım ripple alayım diyemiyorsunuz, çekemiyorsunuz, üzerine bir miktar para yatırıp kullanamıyorsunuz. Sadece kendi sıcak paranızı buraya aktarıp işlem yapıp bundan sonra bitay kullanacaksınız ve bir süre komisyonunuz o 15 BTY içinden ödenecek. Çoğu kişi yanlış bilgi verdiği için ortalık çöplüğe döndü.