teknoclouds maili hakkında
107
●5.364
- 23-11-2020, 16:30:41Teknoclouds meselesi süreduracak herhalde, sürekli olarak bir söylenti var ama çok ciddi kanıtlar da yok. Domain hizmetinden memnunum, sunucu ise çok uygun fiyatlıydı hatta bedavaydı diye tercih ettim. Elbette bütçem olsa ben de "premium" bir sunucu kullanırdım ama tamamen kar amacı gütmeyen bir site için iyi bir sunucu almak yıllık 300 TL bile olsa benim için ciddi masraf. Lütfen bir öneri yaparken, insanların bütçesini de göz önüne alın.
- 23-11-2020, 23:05:00transfer için beklettiğim 2 domain mevcut projelendirmesi yapılıp calışma başlatacağım ancak bunlar yüzünden bekletiyorum hadi hayırlısı.
- 23-11-2020, 23:22:36Bunun sorumlusu bal gibi teknoclouds, biz godady den değil teknoclouds dan hizmet aldık. Gerisi onların sorunu. Bakalım birkaç gün geçti halen çözülmüş değil, bekliyoruz.Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-11-2020, 23:45:10Az önce bu alan adlarımdan biri yenilendi ve siteye ufak ufak erişim sağlayabilmeye başladım.ybsavasci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whoiste dikkatimi çeken konu Reseller: Azure iken artık Reseller: REGNET, Ltd. olarak gözüküyor.
Azure'den domainimi bir başka kayıt firmasına transfer etmek istediğime dair onay maili geldi. Bu şekilde haberim oldu.
Ekleme: Az önce diğer domainim de yukarıda anlattığım şekilde yenilendi. Böylece şimdilik mağdur olduğum konular çözülmüş oldu.
Bekleyen herkesin sorununun çözülmesi dileğiyle.. - 30-11-2020, 00:23:04Günlerdir bu konuyu takip ediyorum. Sevindim gerçekten düzeldiyse.Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle