Arkadaşlar sizce 20-30 yıl sonra bilim,teknoloji,sağlık gibi alanlarda ne gibi gelişmeler yaşanabilir hangi düzeye varmış olabilirler.ütopik olmayan mantıklı cevaplar istiyorum.(yani ışınlanma,zaman makinesi gibi 3-5 bin yıl sonra belki olacak şeyleri yazmayın)
Benim ödevim de görüşünüzü alayım dedim.yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Sizce 20-30 yıl sonra teknoloji nerede olacak ?
18
●9.660
- 30-10-2008, 13:29:06soru aynen şöyle:
"Sizce teknolojideki hızlı gelişim ve değişim sonucunda gelecek 20-30 yılda bilim,sağlık,ekonomi ve benzeri alanlarda ne gibi değişimler olabilir?"
12.sınıf coğrafya kitabında yazıyor bu soru.
kendim tahmin yürüterek yazıcam bir şeyler.burada da teknolojinin içinde olan çok insan var o yüzden daha mantıklı cevaplar verebilirler diye düşünüyorum. - 30-10-2008, 13:36:41Üyeliği durdurulduBence sağlık açısından çok büyük bir yol katedilmiş olucak ve artık yaşlanma sorununa %50 çözüm bulunmuş ve kanser denen bir hastalık ortadan kalkmış olacaktır. Bilim açısından ilk olarak uzayda şuan erişilebilen noktaların 2 kat daha ötesine erişilebileceğine inanıyorum. Buda yeni gezegenler veya yeni galaksi sistemlerinin bulunabileceği anlamına gelebilir. Ekonomi bence aşırı kötü bir hal alıcaktır.
- 30-10-2008, 14:11:24Üyeliği durdurulduAdsl kalırsa o zaman devam ederiz tabiozk4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-10-2008, 14:25:24konuyu geyiğe çevirmeyelim.
MrManson evet bu da yazacaklarım arasında yardım edenlere teşekkürlerMrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ttnete küfür edior olucaz:d