Arkadaşlar Merhaba size bir konu hakkında danışacağım,
Bi arkadaşımın instagram hesabını çalıyorlar ve arkadaşımın instagram hesabından arkadaşlarına mesaj atıp Mobil PUBG kodu için SMS Şifresi istiyorlar.
Bi arkadaşımın oltaya gelip 300 TL değerinde PUBG kodu ödemesi yapıyor Vodafone hattı üzerinden. Ortlama 3 saat oldu Vodafone ile görüştüğünde bir şey yapamayacaklarını söylemişler. Bu işin ası astarı nedir arkadaşlar iade alma hakkı yok mu?
Pubg ***************
7
●183
- 02-11-2020, 02:01:44aynen dostum, uc alınmışhuseyintalhazit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2020, 02:03:07işin komik yanı PUBG hesabı için ödeme yapmış hesap onunda değil zaten.Benjamins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2020, 02:03:24pugb mobile yetkililerine bildirmeniz gereki durumu inşallah olumlu olurwieRunjA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2020, 02:04:48Önceden face uzerinden istiyorlardi faturali hattindan msj gonderip evet yaniti almaya calisiolardi halen devam ediyorlar demek
- 02-11-2020, 02:45:19Üyeliği durdurulduMerhaba Hayırlı Geceler dilerim ,
Bir arkadaşımızın kardeşi böyle bir duruma yakalanmıştı , bende konuyla ilgili vodafone ile çağrı görüşmesi gerçekleştirdiğimiz de "biz taraflı bir iptal işlemi söz konusu değil , savcılıktan kağıt gelmemesi halinde işlem sağlayamayız" gibisinden bir yanıt almıştık.
Üzücü bir durum geçmiş olsun.