Anlam veremiyorum? Başlık çok açık ve net. Beğenmediğim bir tema, konu, site, vs vs.
Abicim R10'da her önüne gelen satış konusunda , satıştaki ürününü beğendirmek ya da beğendirmediği halde bunu tehditle beğendirmek mi zorunda? YOK REPORT EDERİM! LAA. ET . EEEE ETTTT.
BU R10'da ki 5+ üyelere kime güveniyor? Karşılaştım az önce. Sinirim tavanın tavanı oldu. Açmak zorundayım. Burnundan kıl aldırmıyorlar. Sen kimsin? Okuyor şuan forumu o arkadaş? Report edecekmiş ? İfşala beni e ifşala. BEĞENMEDİM KARDEŞİN BEĞENMEDİM TEMAN YERLERDE. DESTEK İSTEDİM SENDEN , BENDEN ÖNCE ALMIŞ ELEMAN BİLMİYOR İŞTE TEMANIN GOOGLE'DA Kİ SEO OLAYINI BİLMİYOR!!!!!
REPORT edecekmiş? Ettttt Ettttt ya etttt sinirtlerim bozuldu!!! Et kardeşim, et hakkındır da, senin o report ettiğin kişi bir kere bana yaptı, haksız bulundum sonra o beni banlayan eleman yıllardır forumdan banlandı!!!! Banlandı, o beni banlayan elemanı herkes şikayet etti! etttiiii işte ettti!!! Herkesin bir mod arkadaşı vardı o dönemde!!!! O adam beni banladı e şimdi beni yeni şikayet report edeceğin elemanda beni banlatacak eee banlasın. Bende ona ana avrat düz gideceğim, o banlı olan eleman gibi. Hakkımı çaldılar benim, ekmeğimi gasp ettiler. Etmişlerdi. Şimdi sende et, ben rahat duracak mıyım bundan sonra? Duranı ütülesinler.
Forum el değişti. Yakın tanıdıklarım aldılar, çokta sevdiklerim biliyorum onlarda beni tanıyor. Ben hiç bir zaman ispiklemedim abi böyle oldu abla şöyle oldu diye. Bu mu olay ? Gerçekleri yazdık, sıkıntılarımı paylaştım hep yardımcı oldular.
DMOZ SAÇMALIĞI GELDİ HERKES ORAYA YÖNELİ ( BAŞLIKTA BELİRTME SEBEBİM OYDU )
BU İNSANLAR ( BAĞIRARAK KONUŞUYORUM ) , KİMDEN GAZ ALIYOR, BURADA KİMSE KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPAMAZDI. LA KAÇ SENELİK ÜYELİKLERİMİZ VAR! BELKİ BENİ DE UÇURACAKSINIZ DA , LÜTFEN ARTIK BU SAÇMALIĞA SON VERİN.
DMOZ'UN SAÇMA OLAYINA DÖNDÜ YA EN BASİTİNDEN. Ben Mod tanıyorum report ederim kafasında herkes. Sen mod tanıyorsan mod'un öyle bir şeyi varsa önce mod'u uçururdu burası!!
LÜTFEN YA BU KADAR CİDDİYETSİZ BİR YER DEĞİL BURASI. ÇEKİ DÜZEN VERSİN ARTIK BURASI
R10'da DMOZ'un Saçma Editörleri Mi Barınıyor?
14
●526
- 02-11-2020, 01:32:35Katılıyorum, hemde fazlasıyla.Victionx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2020, 01:34:50
böyle insanların iş yapması yasaklanmalı. Adam iletişim kuramıyor ki kim bunu memnun edebilir.