• 11-09-2014, 19:17:04


    Atatürk, uluslar arası anlayış, iş birliği, barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir devrimci, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil, din, ırk ayrımı gözetmeyen, eşi olmayan devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur.

    UNESCO’nun Atatürk tanımı



    Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi başarılarını, Türk halkına ilham veren liderliğini, modern dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır...

    Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye'nin doğması yeni Türkiye'nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli bir şekilde ilan ve o zamandan beri koruması, Atatürk'ün Türk halkının işidir.

    Şüphesiz ki,
    Türkiye'de giriştiği derin ve geniş inkılaplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini daha başarı ile gösteren bir örnek yoktur.

    John F. KENNEDY (ABD başkanı)


    Vizyonu, kararlılığı ve cesaretiyle Türkiye Cumhuriyeti'ni demokrasiye yönelten ve mirası tüm dünyaya kuşaklar boyunca ilham vermeye devam eden Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarımı sunmak, benim için bir onurdur.

    ABD'nin 44. Başkanı olarak, Türk-Amerikan ilişkilerini güçlendirmeyi, Atatürk'ün, halkına umut veren modern ve müreffeh bir demokrasi olarak Türkiye vizyonunu desteklemeyi ve 'Yurtta barış, dünyada barış' ilkesini gerçekleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

    Barack Obama (ABD başkanı)
  • 16-09-2014, 17:52:47
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    "Memleket sizindir, Türklerindir. Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır."

    Mustafa Kemal Atatürk
  • 17-09-2014, 19:07:28
    Üyeliği durduruldu
    Değerli Atam,

    Sana yapılan hakaretler ve saygısızlıklar hat safhada.Maalesef yeni nesil seni tanımıyor.
    Senin kurdugun bu ülkede böylelerinin olması can yakıyor.Bu ülkeyi kurduğun için sana minnettarız.
  • 17-09-2014, 19:16:25
    Üyeliği durduruldu
    Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • 24-09-2014, 23:27:55
    Üyeliği durduruldu


    İşte bu haldeyiz. Memleketin iki yakası bir araya gelmiyor. Atasını tanımayan it peşinde geziyor.

    Kim bilir? Belkide hakkını bu millete haram etti...
  • 06-10-2014, 18:46:21


    Cumhuriyet’in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır.

    Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok acı çekmiştir.

    Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır.

    Muallimler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür , irfanı hür , nesiller ister.

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk
  • 12-10-2014, 00:35:59
    Üyeliği durduruldu
    vay be nerden nerelere geldik

    insan üzülüyor kahroluyor
  • 29-10-2014, 16:26:26
    http://www.youtube.com/watch?v=NUfsEGbGI0Y


    İşaret Dili ile Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Türk gençliği hiçbir engel tanımıyor Hisar Lions Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen ve İşaret Dili Tiyatro Grubu ile Hisar Leo Kulübü’nün ortaklaşa yürüttüğü ‘İşaret Diliyle Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ projesi hayata geçirildi.

    'Atatürk’ün İzinde İlerleyen Türk Gençliği Hiçbir Engel Tanımıyor’ sloganıyla başlatılan proje, toplu olarak işaret diliyle okunması yönüyle Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

    Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin Türkiye’de ilk kez toplu olarak işaret diliyle okunduğu ve aynı zamanda seslendirildiği projede 30 gönüllü isim kamera karşısına geçti.

    Bursa ve İstanbul’da gerçekleştirilen çekimlerde aralarında Beren Saat, Kıraç, Bulut Aras İyinemli, Anıl İlter, Hakan Yılmaz, Okan Çabalar gibi ünlü isimler kamera karşısına geçti.
  • 29-10-2014, 20:26:14
    Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.