• 28-10-2020, 16:02:44
    #1
    Eticaret sitelerini incelerken ...sitesine denk geldim. Analdığım kadarıyla eticaret yazılımı satıyorlar. Sitenin içerisinde Ayhan KARAMAN güvencesiyle yazıyor.

    Bu proje gerçekten ayhan karamanamı ait bilen var mı ?

    ben de eticaret yazılımı almayı planlıyordum. eğer satış başladıysa bir indirim verir mi acaba
  • 28-10-2020, 16:04:03
    #2
    Açılmıyor hocam
  • 28-10-2020, 16:04:15
    #3
    Üyeliği durduruldu
    404 veriyor şuan
  • 28-10-2020, 16:04:20
    #4
    Bulmuşunuz ya adamın sitesi
  • 28-10-2020, 16:04:23
    #5
    O kim acaba hocam? Birde site googlede bile çıkmıyor.
  • 28-10-2020, 16:05:11
    #6
    404 hatası veriyor site şuan
  • 28-10-2020, 16:05:25
    #7
    "Artık tamamen bize ait 2.5 yıl emek verdiğimiz, üzerine çalıştığımız ve yayına aldığımız bir yazılımımız var. Hemen eltiya.com adresini ziyaret et ve incele. "

    evet hocam
  • 28-10-2020, 16:05:35
    #8
    https://www.ayhankaraman.com/e-ticar...si-gerekenler/

    Burada yazmış zaten hocam
  • 28-10-2020, 16:15:03
    #9
    Bu isime prestij katmak amacıyla açılmış bir konu olabilir görüşümce.