• 28-10-2020, 02:24:11
    #73
    ahmedfiratc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam lütfen bir daha mesajımı alıntılamayın. Cevap verecekseniz normal olarak yazın. Böyle boş gereksiz bir konuya ayıracak kadar zamanım yok çünkü. Hayırlı geceler dilerim.
    hocam benim konuma yazıyorsunuz ve o partili bu partili iddalarında bulunuyorsunuzz buyrun hangi partiliyim açıklayınız.

    ben böyle bir yazı yazdıgımı hatırlamıyorum ve o yayınladıgım video siyaset olarakyayınlamadım belliki hazımsız çok çok insan var yazık onlaraacıyorum acınası onlara
  • 28-10-2020, 02:25:39
    #74
    fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adam troll olum ya ne uğraşıyorsunuz. salın şu trabzonluyu. böyle insanları kaale almayın, değeriniz düşmesin.
    bildirdim canım hadsizlik ve edepsizlik yapma. bu hakkı sana kim tanıyor ? veya sen kendini ciddiye nasıl alabiliyorsun bu şekilde ?
    hadsizleşme ciddi bozarım. edebini sakın
  • 28-10-2020, 05:34:47
    #75
    Güzel kıvırma, asenalar çok ülkede.