Anket Akıllı telefonda hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Toplam Katılımcı Sayısı: 34
Akıllı telefonda hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Android
%26,47 (9 Oy)
IOS
%70,59 (24 Oy)
Hem Android, Hem IOS işetim sistemi olan telefona sahibim.
%2,94 (1 Oy)
Diğer işletim sistemini kullanıyorum.
%0 (0 Oy)
  • 26-10-2020, 23:23:00
    #1
    Arkadaşlar Merhaba;

    Müşterilerimizden birinin sınırlı bütçe ayırdığı bir proje için uygulama geliştireceğiz. Malum uygulamayı normalde hem Android hem de IOS tabanlı geliştirip her iki markette de yayınlamak lazım. Ancak son günlerde çevremde ne olursa olsun iPhone kullanan kişilerin yavaş yavaş Android işletim sistemli telefonlara döndüğünü gördüm. Gerçi iPhone'dan Android cihazlara dönüş yapan kimse memnun değil o da ayrı mesele

    Sorum şu: Sizin çevrenizdeki iPhone kullanıcılarından da Android'e doğru bir kayma var mı? Varsa bu kayma kalıcı mı?
    Not: iPhone kullanıcıları uygulama içi satın almaya daha yatkındır gibi düşüncelerden arındırılmış fikirler bana çok yardımcı olacak.

    Şimdiden teşekkürler.
  • 26-10-2020, 23:24:51
    #2
    Çevremdeki çoğu kişi androide geçti, ben sonuna kadar iPhone devam
  • 26-10-2020, 23:25:03
    #3
    Benim gözlemlediğim kadarıyla İphone kullanan kolay kolay bir daha başka telefon kullanmıyor olmasıdır.
  • 26-10-2020, 23:26:53
    #4
    Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çevremdeki çoğu kişi androide geçti, ben sonuna kadar iPhone devam
    ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim gözlemlediğim kadarıyla İphone kullanan kolay kolay bir daha başka telefon kullanmıyor olmasıdır.
    ankete de beklerim beyler
  • 26-10-2020, 23:28:15
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Hocam xiaoi'ye geçiyorlar daha sonra bootloader imei patlama fln derken hepsi İphone'nın en iyisi olduğunu anlıyor geçen hafta dükkana müşteri geldi redmi note 8 pro vardı adamda bizim vitrinde ki İphone 6 ile takas etti adamın telefonu kutulu faturalı garantili.
  • 26-10-2020, 23:28:16
    #6
    ayoft.com
    Yanlışlıkla android bastım :’( IOS a sayarsın benim oyumu
  • 26-10-2020, 23:27:58
    #7
    Hocam 1 apple kullanıcısı 2 android kullanıcısına bedel. Bu sonuca forumdaki hocalarım ve çevremdeki arkadaşlarımın admob hesaplarını incelediğimde vardım. Nedenini bilmiyorum. Ayrıca bir oyun ve uygulamada sadece Türkiye bazında düşünmek yanlış sonuç almanıza neden olabilir.

    Sorunuza gelecek olursam evet benim çevremde de birkaç kişi apple dan androide geçiş yaptı. Bu durum kalıcı mıdır bunu bilemem ancak benim çevrem ile genel bir kıyaslama yapmak başta da dediğim gibi sizi hatalı şekilde yönlendirebilir. Bu arada konu dışı ama projenizde başarılar dilerim. Umarım en kısa zamanda istediğiniz konumlara ulaşabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum.
  • 26-10-2020, 23:29:55
    #8
    ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 1 apple kullanıcısı 2 android kullanıcısına bedel. Bu sonuca forumdaki hocalarım ve çevremdeki arkadaşlarımın admob hesaplarını incelediğimde vardım. Ayrıca bir oyun ve uygulamada sadece Türkiye bazında düşünmek yanlış sonuç almanıza neden olabilir.

    Sorunuza gelecek olursam evet benim çevremde de birkaç kişi apple dan androide geçiş yaptı. Bu durum kalıcı mıdır bunu bilemem ancak benim çevrem ile genel bir kıyaslama yapmak başta da dediğim gibi sizi hatalı şekilde yönlendirebilir. Bu arada konu dışı ama projenizde başarılar dilerim. Umarım en kısa zamanda istediğiniz konumlara ulaşabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. ):
    Dünya marketini düşünemiyoruz Sadece Türkçe yayın yapacak ve ülke dışında yaşayan Türklerin bile işine yaramayacak bir uygulama.
  • 26-10-2020, 23:30:42
    #9
    Çevremde parası olan ve kafam rahat etsin bi 5 yıl cihaz almam diyen, ne kadar insan varsa iphone 11 aldı geçti. Geri kalan parası yetmeyenlerde xiaomi aldı biri 6. Ayında telefona sövüyor yavaş diye.