50₺'ye Aldığım Site İçin 16.000₺ Ceza Ödeyeceğim.
59
●4.722
- 14-10-2020, 10:31:01Mp3 indirme, Film izleme ve film indirme bu tarz sitelerden yazılım geliştirme hayatım boyunca uzak durdum etrafımdakileri de uzak tuttum. Neden dersen ? Telif problemleri vb. şeyler aşılabilecek durumlar değil. O yüzden sizde uzak durun. Bu durumda yapılabilecek en güzel durum. Davayı açan firma yetkilisini, ofisini bulup gidip durumu düzgün bir şekilde izah etmeniz. Bu parayı ödeyemeyecek durumda olduğunuzu ve askerlik psikolojisinde olup böyle bir uğraş edinmek istediğini ve pişman olduğunu belirtirsen belki yardımcı olabilirler.
- 14-10-2020, 10:33:42Siz de tazminat istenene kadar oyle biliyormussunuz. Arkadas da bilmiyor olabilir ya da bilse de size iletmemis olabilir. fakat su anda niyet okumak cozum degil. her iki durumda da sizin bilmeniz gerekiyordu. Ne yazik ki, bu durumda muhatap kisi sizsiniz.CengizhanK24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2020, 10:41:55forumdan müzik ile ilgili bir domain almıştım. radyo yayını vs. bir site kurmayı düşünüyordum ancak telif hakkı işi aklımı kurcalıyordu.
sizin konuyu görünce, başıma bela almaktansa domain yatsın kenarda diye düşünmeye başladım.
geçmiş olsun. - 14-10-2020, 16:47:5816 bin ile ucuz yırtmışsınız. Mp3 paylaşımı film dizi siteleri telif cezasından kat be kat daha fazla. Bir çoğumuzun yaptığı en büyük hatalardan birisi araştırmadan bir işe başlamak. Özellikle ülkemizde birisinden bir şey satın alırken 5 kere düşünmek gerekiyor. Ödemeyi mutlaka yapmanızı öneririm ceza konusunda ellerinden geleni yapıyorlar. Tekrardan geçmiş olsun.
- 14-10-2020, 17:58:26tahmin ettiğim kişi tüm forumda ki konularını kaldırmışRuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2020, 19:04:40Uzlaşmayı kabul etme, mahkemeye git, orada güzelce anlat ama saçmalama. Ben aldım amacım bakmak öğrenmekti de, indirme yapılmadığını söyle. Sonra zaten bir kaç gün içinde yapamayacağımı bilgimin yetmediğini anladım ve uğraşmadım de.
Olaylar bende sonra olmuş maalesef, site hack edilmiş benimde bilgim dahilinde olan bir olay değil vs.
Düzgünce yap savunmanı 16.000 TL çekip vermek nedir arkadaş.
