• 08-10-2020, 19:53:17
    #1
    Dijital Pazarlama Ajansı
    Arkadaşlar malum kış geldi, yağmurlar başladı. Bu havada dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin. Hem dışarda hem de trafikte çalışan motorcu kardeşlerimize de dikkat edelim. Hayatları iki teker üzerinde.
    Aynalara bakmadan şerit değiştirmeyelim,
    Sağa sola sinyalsiz dönmeyelim.
    Takip mesefasine biraz daha dikkat edelim

    hepinize hayırlı akşamlar
  • 08-10-2020, 19:57:41
    #2
    Ben yolda ne zaman görsem yol veririm , sonuçta iki teker üzerindeler Rabbim yar ve yardımcıları olsun
  • 08-10-2020, 21:30:21
    #3
    Kendimde motorcu olduğum için ekstra dikkatli olurum araç kullanırken. Allah yardımcıları olsun. Ekstra dikkat, tüm araç kullananlar çevresindekileri uyarsınlar kazaları en aza indirmeye çalışalım. Duyarlı konu için teşekkür ediyorum bende bir motorcu olarak.
  • 08-10-2020, 22:28:48
    #4
    Konuyu görünce çok mutlu oldum,teşekkürler.Gün içinde devamlı motosiklet kullanıyorum,insanlar gerçekten sinyal ayna kolu ne işe yarıyor haberleri yok.Sanki aracın birer parçası değillermiş gibi.