• 08-10-2020, 00:32:19
    #10
    8K TL ödeme yaparak beni rahatlattıkları olaydır. Haram, zıkkım olsun. Çoluğundan, çocuğundan bulsun.
  • 08-10-2020, 04:04:01
    #11
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kapattığım bir web sitem üzerinden banada suç duyurusunda bulunuldu. Üstelik 2 ayrı soruşturma açılmış. 2 soruşturmanın da linki aynıdır. Dün başka bir karakola ifade verdim yarın başka bir yere ifade vereceğim. Bu zamana kadar kimsenin hakkına girmedim. Ama böyle bir olay ile karşılaşmak gerçekten çok yıprattı ve üzdü. Biz o karikatürlerden bir kaçını hoşumuza gitti diye paylaşmıştık. Bundan ticari bir gelir yada bir rant sağlanmadı. Instagram,Facebook,Twitter ve Pinterest gibi yerler bunlarla dolu. Adamlar oralardan sürekli para kazanıyor. Ama olay bizim gibi kişisel bloglara patladı. Ne diyelim Allah kimseye haksız kazanç yedirmesin.
    Bende ifadeye gittim bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı.

    Birde çok garip bir şekilde bu konuya yazılan mesajlar bildirim olarak düşmüyor ve gözükmüyor neden acaba?
  • 08-10-2020, 11:14:18
    #12
    İstanbul fikri sinai bürodakilerde bıkmış durumda. Sırf karikatür davasına boyumuz kadar evrak var, hergünde yenisi geliyor diyorlar.
  • 08-10-2020, 11:25:49
    #13
    2014 yılında aynı sorun başıma geldi. Uğur A.. avukatı iletişime geçti alttan alttan mesaj verdi mecbur kaldırdık.

    Ama daha öncesinde uyarı almadıysanız birşey olacağını sanmam avukatların tehdidine boyun eğmeyin
  • 08-10-2020, 16:20:48
    #14
    Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstanbul fikri sinai bürodakilerde bıkmış durumda. Sırf karikatür davasına boyumuz kadar evrak var, hergünde yenisi geliyor diyorlar.
    Yani çok saçma birşey yapmışlar ticari amaç içinde paylaşılmamıştı bedavadan reklamlarını yaptılar gibi birşey oldu