• 11-09-2020, 17:30:04
    #1
    Arkadaşlar ben Aydın’da öğrenciyim pandemi sebebiyle 2 yıllık taahütüm bulunan fiber internetimi 6 ay dondurdum. Fakat Güz dönemi tekrar uzaktan eğitim olacak ve internet hattımı iptal etmek istiyorum. Ama cayma bedeli çok yüksek miktarlarda çıkıyor tam emin değilim ama (1000-2000 TL) arasında bir miktar. Ben öğrenci olduğum için bu miktarları ödeme imkanım yok. Şimdi size sorum ben bu paketi hiç bir şekilde cayme bedeli olmadan nasıl kapatabilirim.
    Aile evimde fiber altayapı yok taşıtıp fiber olmadığı için iptal edeyim diyorum adsl üstünden alırsın olmaz diyorlar.
    Paket:
    Fibernet limitsiz 16mbps
    3ay bedava kampanyası 27ay taahütlü
    Yaklasık 5-6 ay kadar kullanım yaptım
  • 11-09-2020, 17:40:35
    #2
    Altyapı olmayan bir yer bulup o adrese kira kontratı düzenleyeceksiniz kira kontratıyla önce nakil isteyecek, daha sonra altyapı olmadığı için teknik iptalini isteyeceksiniz.
  • 11-09-2020, 18:10:52
    #3
    OzzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Altyapı olmayan bir yer bulup o adrese kira kontratı düzenleyeceksiniz kira kontratıyla önce nakil isteyecek, daha sonra altyapı olmadığı için teknik iptalini isteyeceksiniz.
    Aynı olayı yaşadım yeni evimde alt yapı olmadığı için iptal ettiler