Eminim burada bir çoğumuzun garip huyları vardır.Kimlerin ne tür huyları var merak ediyorum ilk olarak ben başlayayım

- Google aramalarında asla reklamlara tıklamam(kendimi kandırılmış gibi hissediyorum reklam 2 sayfa sürse de 3.sayfaya gider reklamsız konuya girerim)
- Yemek yerken TV ya da Youtube'dan bir video açıksa çıplak ayak,mayolu-bikinili insanları görmek midemi bulandırır izleyemem.
- Deli gibi uykum olsa da uykuya dalabilmem için mutlaka gözüme bir ışığın vurması gerekir yoksa kolay kolay uykuya dalamam.(telefon ışığı,youtube videosu..vs)
- İş ya da arkadaşlık ilişkilerimde aşırı zayıf,çelimsiz insanlara güvenememe gibi bir problemim var(nedenini bir türlü çözemedim)
- Günde neredeyse 2 paket sigara içerim ancak başka birinin ağzından çıkan duman kokusu beni inanılmaz derecede tiksindirir.