Allah acil şifalar versin kardeşim.
Lazer ile tedavi olunuyor falan diyorlardı, onu bir araştırın isterseniz. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama aklıma geldi yazayım dedim.
Umarım kısa zamanda çözüm bulunur. Allah kolaylık versin hepinize.
İnsanlar neden böyle!!!
14
●474
- 01-08-2020, 04:12:24Acildeki doktor ürolojiye gideceksiniz diyor. Ürolojiye gidiyoruz ilaç yazıp gönderiyor. Sonra ilaç fayda etmiyor acile gidince yine aynı senaryo başlıyor. Dün ve bugün özel doktor aradık malesef hepsi tatilde bayram boyunca çekecez bu sıkıntıyı anlaşılan.mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-08-2020, 04:14:02Abi varda devlet hastanesi azizliğine uğradık. dün birtane doktor buldum 750 lira sadece muayene parası istediler.yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-08-2020, 07:04:06Üyeliği durdurulduÜlkemin insanı yer yerde aynıdır. Bencil, bilgisiz ve cahildir. Geçmişler olsun. Türkiye'nin durumu ortada zaten tartışmasız.
- 01-08-2020, 08:11:49Biraz geri zekalılık, biraz empati yoksunluğu, biraz aşağılık kompleksi. Sizden hızlı gidecekse bassın gitsin, gitmeyecekse yan şeride geçmesi ona hiçbir şey kaybettirmeyecek ama yapmıyor. Dörtlüleri yakmış bir insana yol vermemekse çok net kötü bir insan olmakla alakalı. Size biraz fazlası denk gelmiş sadece, yoksa hepimiz her gün bu insanlarla karşılaşıyoruz. Geçmiş olsun.
- 01-08-2020, 14:07:45Clable adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef dediğiniz gibi hocam. Umarım bu kötü özelliklerimizden bir gün sıyrılırız.