Arkadaşlar forumda bir üye var engelliyorum rapor ediyorum her yerde karşıma çıkıyor.
Atarlı giderli yorumlar yapıyor konularıma
Defalarca raporlamala ve engellememe rağmen her defasında ya konusuna denk geliyorum yada o logosuna
Allah rızası için beni bu üyeden kurtarın
Gurur meselesi ettim artık
Ne yapmalıyım acil yardım
Her yerde onu görüyorum!!
8
●362
- 07-07-2020, 18:41:23
- 07-07-2020, 18:45:41Bu konularda isim verilmeyince nedense aklima hep @Enes65532; geliyor 😀
- 07-07-2020, 19:00:55Selamlar... "Senin Bankan Güvenilir Mi?" isimli konunuza yorum yazmam sebebiyle muhtemelen beni kastettiniz.
https://www.r10.net/off-topic/242594...goruyorum.html bu konuda mesajınızı düzenlemişsiniz.
Öncelikle keşke konu açmak yerine (özel mesaj göndererek) yazsaydınız ya da engellemeden önce bana bilgi verseydiniz ortak çözüm yolu bulabilirdik. Benim kimseye karşı bir kinim, nefretim bulunmuyor. "Kalpli logosu bulunan kişi" diyerek muhtemelen beni kastetmişsiniz.
https://www.r10.net/sorum-var/242557...ok-dandik.html bu konunuza yazmış olduğum mesajda herhangi bir rahatsız edici içerik bulunmamaktaydı. Konu başlığında sistemleri çok dandik diyerek bankayı kötülemişsiniz. Bende buna istinaden bankanın güçlü bir alt yapısı bulunduğunu 3-5 lirayı alıp kaçma gibi bir niyetlerinin bulunmadığını söyledim. Belki o bankaya yatırım yapan pek çok arkadaşımız var. Neden bu tarz karalayıcı bir başlık açtığınızı anlayamadım. Ayriyetten mesajı kaldırmamı istemiş olsaydınız hemen kaldırırdım ki şuanda kaldırmış bulunuyorum. Özellikle sizin konularınızı takip etmediğimi, sadece öne çıkan konular arasında yer alan konulara kişisel görüş niteliğinde yorumları belirttiğimi bilmenizi isterim.
Daha önce sanıyorum bir kere daha çok basit maxigeyik kategorisinde açılan bir konudan dolayı aramızda ufak bir tartışma çıkmıştı ancak bunu o kadar önemseyecek durumda olmadım.
Herhangi bir probleminiz var ise yazabilirsiniz. Engellemek yerine ortak bir noktada buluşup çözebiliriz konuyu.
Açmış olduğunuz konuya cevap yazmak yerine size özel mesaj göndermeyi tercih ettim. ANCAK ENGELLEDİĞİNİZ İÇİN MUHTEMELEN ULAŞMAMIŞTIR. BU NEDENLE KONUYA DA YAZMA GEREĞİ DUYDUM.
Saygılarımla.
----- Ayrıca incelediğimde 3 aylık üye olduğunuzu ve açmış olduğunuz konu başlıklarında da :
1.) Senin Bankan Güvenilir mi? (Çok Dandik!!)
2.) Aylık 2500 ₺ nasıl kazanırım?
3.) Bu hayatta hep şanssız olanlar kimler?
4.) Bu devirde nasıl evlenilir?
5.) Yazıklar olsun artık domain satmayacağım!
6.) Her yerde onu görüyorum!!