Merhabalar,
Script Satış kategorisinin artık cıvığı çıktı maalesef.
20 TL ye script satılıyor. 40-50 TL'ye SMM Panel Scripti, makale satış scripti satılıyor.
Şimdi serbest piyasa diyecekler için şöyle söyleyeyim. Ben de 1 TL'ye logo yapıp satmak istiyorum öyleyse.
Serbest piyasa değil mi? Şu kategoride kim kategori moderatörü bilmiyorum ama @grafiking; gibi bir moderatör gerekli.
Zira tasarım konularında nefes aldırılmıyor.
Script satış kategorisi iyice el ayağa düştü. Şikayetlerin de ardı arkası kesilmiyor.
Eskiden r10'a çalışıyorduk şuan bu durumlardan sonra insanın en ufak bir hareket yapası gelmiyor açıkçası.
Bu konu ile ilgilenirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
Script Satış Kategorisine Alt Limit | Düzenleme İstiyoruz
30
●943
- 28-06-2020, 13:11:31Alışveriş Bölümü yazıyordu, direk script satış yazmadığı için etiketlemek istemedim.CanKzlsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım dediğiniz gibi.
Bu konu ile ilgilenme şansınız olur mu acaba @deLi; - 28-06-2020, 13:19:35Kesinlikle katılıyorum. Kategori o kadar kötü oldu ki script yazıp satış yapasım gelmiyor.. Eskiden nargile parası için yapıyor diyorduk şimdi o paraya nargile bile içilmiyor
Birde yazılımcı olmayıp başka insanlara script yazdırarak satanlar var. Çok güzel ticaret yapıyorlar ama yazılımcıya 300-500 TL ödeyerek yaptırdıkları dandik yazılımları 50-100 TL'den satarak ele ayağa düşürüyorlar.
Bu kategori için çok ciddi düzenlemeler lazım aksi halde yazılımcıların bu kategoriden elini ayağını çekeceğini düşünüyorum.
Şahsen 10-15 gün kod yazıp burada 50-100 TL'den satılan yazılımlarla rekabet etmek istemiyorum.. - 28-06-2020, 13:25:44Kesinlikle haklısınız.Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah akşam bu kategori için çalışan ben bir ayı aşkındır yatıyorum.
Bunu söylediğim için yönetim kadrosu belki bana kızacak ama r10 kötü gidiyor (bu kategoride)
Yani anlam veremediğim bi tasarım kategorisinin kuralları var ki neredeyse T.C. yasalarında bile bu kadar fazla kural yok.
Bir de başı boş bırakılmış script satış kategorisi mevcut. - 28-06-2020, 13:30:06Bu işi kurumsal yapanlar var bagkuru vergisi ofis kirası daha bir çok masrafı var minimum 250₺ altı yasaklanmalı yoksa yasal iş yapanlar rekabet edemez buda etik değil ve rekabet açısından da sorun teşkil ediyor. 50₺ den 20 adet satacaksin bagkuru ödeyeceksin 50 60 adet script satarsan yasal masrafın çıkacak. Bu iş böyle yürümez el atılmalı biran önce.
- 28-06-2020, 13:31:20Kesinlikle çok haklı bir yorum yapmışsınız teşekkürlerbobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle