İstanbul Maltepede bir kaza yaptık, bize göre karşı taraf tamamen suçlu. Dur işaretinde durmayıp ara sokaktan ana yola hızla atlıyor (Ortalama 50 KM/h) ve ortalama 25 KM/h ile giden bize sağ ön kapı ve tampon bölgesinden vuruyor.
Olay yeri tamamen bu şekilde:

Görselde mavi araç biziz ve ok yönünde ilerliyoruz. Siyah araç vuran kişi ve ok yönünde ilerliyor. Kişinin geldiği yolda bizim yola çıkarken dur tabelası var. Geliş yolu bu şekilde: (siyah aracın yola çıkarkenki-ok işaretinin olduğu yer-)

Bu da üstteki yolun arka tarafı (kameranın 180 derece arkaya dönmüş hali)

Bu bizim güzergahımız:

karşı tarafın geldiği yönde dur tabelası var, hem de çok hızlı geliyor yolun neredeyse ortasındaki bize çarpıyor. Kişinin aracında neredeyse hiçbir hasar yok, olan bizim araca oluyor. (Kapı açılmıyor)
Sağ taraftan çarpılınca suçlu çarpılan kişi gibi bir şey duydum. Fakat ekşi sözlükte trafik kurallarına göre herhangi bir levha, uyarı bulunmayan sokaklarda sağdan gelen aracın geçiş üstünlüğü vardır şeklinde yazıyor.
Kaza için tutanak doldurduk, sizce sonuç ne olur? Ek bir fotoğraf sunabilir miyiz? Suçsuz olduğumuzu ispat etmek için ne yapmalıyız?