• 31-05-2020, 12:47:28
    #37
    Dünya iki yüzlülük üzerine kurulu bir sisteme sahip.
    Biz de Amerika kadar, Avrupa kadar iki yüzlüyüz.
    Gezidekilere terörist diyen havuz medyası Amerika'da yakıp yıkıp yağmalayanlara protestocu diyor.
    Amerika Irak'ta ne arıyor, petrol için asker gönderiyor diyenler, bugün Libya'da doğu akdeniz petrolleri için değil tarihi bağlarımız için yardım ettiğimizi söylüyorlar.
    Yabancı devletler PKK terörüne destek çıkıyor diyenlerin silah dolu tırları Suriye'deki iç savaşta seçilmiş hükümete karşı savaşanlara gidiyordu.
    Amerika'da sahte çek kullanmaktan göz altına alınırken öldürülen bir afroamerikalı için Amerikan polisine katil diyenler Ali İsmail Korkmaz linç edilerek öldürüldüğünde kimseye katil demiyordu.
    Çinliler Uygur Türklerine baskı yapıyorlar, zulmediyorlar diyenlerin senelerce kendi ülkelerinde farklı etnik gruplara tavrı ortadaydı.

    Zalim ile Mazlum arasındaki ince çizgiye GÜÇ denir.
    Bugün dünyanın hiç bir ülkesi Amerika'yı ve Amerikan polisini kınayamıyor.
    Çünkü ekonomisi sıkışan herkesin gideceği ilk yer FED ya da IMF.
    Bu dünyanın kuralı böyle Türkiye'de de Güçlü haklı dünyada da güçlü haklı.
    Dünya 5'ten büyüktür diyenler Türkiye'nin 1'den büyük olduğunu görmezden geliyor.
    Çünkü sen o 5'ten biri değilsen dünya 5'ten büyük dersin de, o 1 sensen diğerlerini hiç dinlemezsin.
    Mazlumun zalimden tek farkı güç sahibi olamaması, gücü eline geçiren mazlumların nasıl zalim olduklarını görüyoruz.
    Bir şiir yüzünden bir kaç ay hapse giren İstanbul Belediye Başkanı için demokrasi, hak, hukuk diye bağıranların bugün bir haber yüzünden senelerce tecrit koşullarında hapis yatan gazetecilere oh olsun demesi bunun kanıtıdır.
    Gücü eline geçiren mazlum çok tehlikeli bir zalim oluyor.

    Yani değerli kardeşilerim.
    Amerika yıkılsın diye elini ovuşturanlar, Amerika'ya nalet okuyanların aslında Amerikalılardan tek farkı güç sahibi olmamaları.
    Sen, ben, siz, biz hepimiz iki yüzlüyüz.
    Ve zulmün devam etmesinin nedeni tüm dünyada var olan bu ikiyüzlülük...
  • 31-05-2020, 12:53:25
    #38
    arap baharı gibi amerikan baharı falan olucak diye beklemiyorsunuz sanırım

    bu tip olaylar amerikada olur polis şiddetine karşı insanlar ayaklanır 1-2 hafta max 1 ay sürer ve biter. polisler tutuklanır amir istifa eder o kadar.

    kapitalizm bitiyor işte amerikanın sonu gibi hayaller kurmayalım
  • 31-05-2020, 12:56:19
    #39
    Backlinkcinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki bunca şey olurken neden dolar düşmüyor.
    Türk lirası o kadar hızlı değer kaybediyor ki yetişemiyor
  • 31-05-2020, 13:11:09
    #40
    Onlar zencileri öldürür, bizim zenciler polis öldürür. Onlarda ayaklanma başlar bizde başlamaz.
  • 31-05-2020, 13:12:35
    #41
    Sizi neden ABD'de ki olaylar ilgilendiriyor ? Biz Bitmişiz kendi halimize yanalım paranın değeri yok insanlar her geçen gün fakirleşiyor.. En azında orada insanlar yanlış görünce karşısında durabiliyor, bizde herkes dilsiz şeytan olmuş..
  • 31-05-2020, 13:18:38
    #42
  • 31-05-2020, 13:41:43
    #43
    1 haftaya bastırırlar.Daha öncede oldu.ABD dünyada özgürlük diye pek çok ülkeye girdi ama kendi ülkesinde ırkçılık hat safhada..
  • 31-05-2020, 16:04:51
    #44
    Helal olsun halka. Bir tane siyahiyi polis öldürünce bile sokağa çıkmayı destek olmayı bilmişler. Bizde de kesin bir şey yapmıştır derlerdi o adam için.

    İnşallah dış işlerine de ses çıkarmayı öğrenirler bir gün. Gerçi dizilerinde felan başladı çoktan sesleri. Devam eder inşallah da yönetim kendine çeki düzen verir artık. Masum insanları sırf kendi ülkelerinin menfaatleri adına yıllarca sömürdüler canlarını aldılar. Allah çıkaracak bir gün tabi ki. İlahi adalet şaşmaz.
  • 31-05-2020, 16:08:14
    #45
    İç savaşmı, komik olmayın. 3.cü dünya ülkesi sandınız herhalde orasını........