Burnumun bi tarafı hep tıkalı
31
●688
- 12-05-2020, 01:02:24Hocam benim yatağa yatınca 2 si birden tıkanıyordu çözümü limonda buldum pamuk gibi birşeye damlat iki burnuna tıka 5 dk bekle sonra ikiside açılır.
- 12-05-2020, 01:17:34Sigara sinüsleri dolduruyor burunu tıkıyor kesinlikle etkisi varBoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2020, 01:21:25Eğer burnunuzda et ya da kemik çıkıntısı gibi bir hastalık yok ise sinüzit olabilirsiniz. Yaz kış bu sorunu yaşatıyor maalesef.
Eczaneden otrivine mentollü alıp 3 gün deneyin ama çok uzun süreli kullanmayın.
Cİddi anlamda rahatladığınızı göreceksiniz - 12-05-2020, 01:23:22Benimde ayni.ameliyata sakin okadar para vermeyin.tekrar cikiyormus.ayrica burundan kan geliyormus bagzi kisilerde.bide burun acisi hic cekilmez
- 12-05-2020, 01:33:05Nazal siklustan kaynaklanıyor. Burun delikleri gün içerisinde %80 kişide otonom sinir sistemi kontrolünde dediğiniz şekilde çalışır. Bunun yanında burun veya hava yollarındaki herhangi bir sebepten dolayı akciğer ile burun arasında refleks mekanizmaları iyi çalismazsa alveolleriniz yeteri kadar havalanmaz ve ventilasyonun düşmesi sonucu çeşitli hastalıklar ortaya çıkar.
Günlük hayatınızı çok fazla olumsuz etkiliyorsa en kısa zamanda doktora gorunmenizde fayda var.
Sağlıcakla... - 12-05-2020, 01:42:38bende de aynı durum var doktora gittim zamanında işte makineye vs soktu doktor. Dostum dedi sen yaşamıyorsun nefesi sağlıklı almayınca insanda sürekli bir yorgunluk vs hissi var.Neyse ameliyat oldum gerçekten çok rahatladım sonrasında bir kaç yıl sonra aynı durum yine oluştu.Alerji var dedi doktor ameliyat yaparsak yine bir kaç yıl sonra aynı olur.Bir iki defa sprey vs verdi tamamen bıraktım.Şimdi aynı durumla karşı karşıyayım geçen yine doktora gittim ameliyatsız bir teknik gelişmiş dedi bir ara gel 5 dk da yapalım korona vs derken gidemedik.
- 12-05-2020, 01:53:16Dışa vurmayan deviasyon olabilir hocam, biri atmış deliğe bir taş (burda değil globalde atmış, yoksa daha önceden de duyduk baya bi) burnun teki çalışır öteki çalışmaz diye, o dalgaya hasta olan hastalığını da bilemez oldu
- 12-05-2020, 01:58:27Bende alerjik rinit var. Toza kire yüne tüye gelemiyorum. Uyurken tıkanıyor. Az üşütsem tıkanıyor. Ve çözüm alerjenden uzak durmak. Ameliyat oldum. Estetik op. Geçirdim. Burnum çift şerit otoban gibi açık ama yine tıkanıyor. Kronik sinüzit, rinit vs benim makus kaderim. Tahminimce sizlerde de var. Ameliyat ile nefes alımı kolaylaşıyor ama rinit için hep ilaç kullanılmalı. Kbb uzmanına görünün. O söyler doğrusunu.
İzotonik su ile burnunuzu yıkayın. Tuzlu su da aynı işi görür. Burnunuzun kıyılarına masaj yapın. Tozdan tüyden dumandan uzak durun.