• 07-05-2020, 21:18:26
    #10
    ne güzel herkes uzman olmuş şöyle düşücek şöyle artıcak yorumlarını okumayı çok seviyorum
  • 07-05-2020, 21:43:32
    #11
    DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Destek ve direnç noktaları belliyken önceki halvingler yerinde iken neye göre bu yorumu yaptınız hocam merak ettim. Mesela bu tahmininizde nasıl bir finans okur yazarlık tahmini gösterdiniz. Yoksa işkembeden salladınız mı? Merak ettim.
    Farkındaysanız konu off topic 'de hocam, herkes kişisel görüşlerini belirtiyor. Bu da benim kişisel görüşüm. Kaldı ki Bitcoin 'in okur yazarlıkla hiç bir alakası yok, destek direnç noktalarını takip edecek kadar bu işle uğraştım fakat Bitcoin ne destek noktası tanır, ne direnç noktası tanır, ne de finans bilgisi tanır. 1 tane haberle spekülasyonlar büyük dalgalanmalar yapan bir para biriminden bahsediyoruz.

    Bu şekilde düşünmemin sebebi; daha önceki halvingler 'de bitcoin yeni tanınan bir para birimiydi, bu sebeple bir çok yeni yatırımcı çekiyordu. Fakat artık bitcoini bilmeyen kalmadı gibi bir şey. Ve herkesin dilinde halving olacak fiyatı 3 'e 5 'e katlayacak gibi laflar dolaşıyor. Bu olayın da ters tepeceğini ve halving gerçekleşmeden veya gerçekleştikten hemen sonra büyük çakılacağını düşünüyorum.

    Yükselecek diyenler eski halvingleri örnek gösteriyor. Ben de bu tezime en son folk 'ları örnek gösterebilirim. Eskiden Folk olacağı zaman da büyük yükselişler olurdu. Fakat son zamanlarda piyasa artık Folk' lara da alıştı ve tepki vermemeye başladı.

    Son olarak tabi ki bitcoin şu anda yükseliş trendinde ve yukarıya 12 - 15 Bin 'lere gitme olasılığı da var. Hatta rekorunu bile egale edebilir. Bunlar da ihtimal dahilinde.
  • 07-05-2020, 21:46:47
    #12
    LUGEPUORG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ne güzel herkes uzman olmuş şöyle düşücek şöyle artıcak yorumlarını okumayı çok seviyorum
    Ne güzel sizede eğlence çıkmış.
  • 07-05-2020, 22:02:19
    #13
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Botların oyuncağı olan bitcoin, düşerde yükselirde .....
  • 05-02-2021, 11:47:24
    #14
    @hasyer;

    Uplamış olalım arkadaşlar
  • 21-09-2024, 01:59:08
    #15
    Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bitcoin'de umutlar "halving"e bağlandı

    Derken geçen haftalarda 7,800 dolar olmuştu konu açmıştım ve bugun 10.000$ gördü.
    3-5 güne halving olacak sonrasında neler olacak yorumlarınızı bekliyorum

    Benim tahminim halving veya sonrasında yani 15 gün içerisinde 11.000$ olacak yönünde.


    Konuda kesinlikle yatırım tavsiyesi yoktur.

    s.a

    uplayalım. sene 2024 4 senede 10x