• 06-05-2020, 03:15:29
    #1
    Yaklaşık 3 yıldır evimde adsl kullaniyorum. Son 1-2 ayda internette kopmalar vs. Oluyordu. Superonline aradım bana telefonsuz adsl kullanamazsınız dediler. Oysaki 3 senedir sabit telefon vs. Olmadan kullanıyordum herneyse Yalın ADSL geçiş yapma talebinde bulunun dediler. Talepte bulundum 1 hafta sonra aradılar bulunduğunuz bölgede port yok dediler. Ne yapacağımızı söyledim talep oluşturduk sizi sıraya ekledik felan dediler. Neyse bu hafta binaya yeni birisi taşındı. İnternet konusunu sordum port yoktu ama tanıdık vardı hallettik dedi. Tabi ben iyice sinirlendim. Bölgedeki Türk Telekom binasına gittim yapılacak bişey olmadığını port beklemem gerektiğini söylediler. Komşu da wifi şifresini vermiyor superbox da bayağı pahali. Yani fazladan 60-70 TL vermeye gerek yok. Tavsiyeleriniz nedir ? Ne yapabilirim ? Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Ve komşuya port varken bana nasıl port olmuyor . Bunun teknik olarak açıklaması var mı.
  • 06-05-2020, 03:16:29
    #2
    D-Smart internet ile görüş hocam TT kullanıyor ama değişim olabilir
  • 06-05-2020, 03:17:18
    #3
    Komşuna sıkıştır biraz para senin işinide çözdürsün bura Türkiye para her kapıyı açar.
  • 06-05-2020, 03:19:13
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Forumda okuduğum kadarıyla internet kullanıcıları Vodefone net çok öneriyorlar ...
  • 06-05-2020, 03:20:42
    #5
    Superonline pişmanlıktır. Fiber kullanmama rağmen gün içinde ms değerleri fırlıyor. 4 Kişi kullanıyoruz gün içinde sürekli kopmalar oluyor.
  • 06-05-2020, 03:22:04
    #6
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr

    Sorununu anlat portumu çaldılar de hocam büyük ihtimalle yardımcı olurlar. Her hafta bu hafta dikeceğiz denilen direği buraya yazdıktan sonra 3 günde hızlıca hallettiler benim için direk diktiler
  • 06-05-2020, 03:22:35
    #7
    Türksat kablo candır hocam
  • 06-05-2020, 03:22:41
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    aynısı başıma geldi hocam TT a gittim port yok dediler başka firmada varmı dedim yetkiliye onlarda başka markalar bizim alt yapımızı kullanıyor dediler bende bunlara güvenmediğim için vodofona gittim.
    Direkt imza falan olayı oldu 2 hafta geçmeden geldiler bağladılar
  • 06-05-2020, 03:22:57
    #9
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bende onu anlamiyorum zaten mahallede alt yapi yok deniliyor karsi komsu cekiyor yandaki kullaniyor ee hani yoktu ayni sorunu bende yasiyorum mlsf evimin yanindaki arkadasim da ayni sorunu yasiyor ama onunda hemen yanindakinde inter var 1- blog arayla internet verebiliyor ben yazmadigim kimse kalmadi ya ceosuna kadar yok kimse ilgilenmiyor corona bitsin tasincam 😅