Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda linkini paylaştığım site %100 d*landırıcı.
Asla ve asla 0850 numralarına veya her aradığınızda çıkan farklı farklı çalışan rolü yapanlara inanmayın.
Bu sitenin sahibini tanıyorum, aşırı derecede planını papeldeki profesör gibi düzenleyip, bir sene boyunca yüzbinlerce lira vurgunu yapıp gider.
Siz siz olun asla yolunuz düşerse bakmayın, zaten 2-3 saat önce facebook postlarına da dolanırıcılar vs yazılmış.
Ne adsense, ne tasarımlarına inanıp lütfen kanmayın değerli arkadaşlarım
https://www.biggameing.com/
bu site %100 d*landırıcı, dikkatli olun arkadaşlar.
5
●287
- 29-04-2020, 17:50:05burda bir rakip karalama var gibi,üstelik şahıs hakkında kesinleşmiş bir ************** suçu yok ise böyle bir itham da bulunmak suç umarım kendisi görüp gerekli açıklamayı yapar.sizin de kanıtlarınız var ise savcılığa başvuru yapınefku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-04-2020, 00:54:12Üyeliği durdurulduMerhaba,tatil90 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 liralık bir sunucu alarak kendi gözlerinizle görebilirsiniz efendim. - 30-04-2020, 01:04:43teşekkürler dostum,öyle bir ihtiyacım yok.ben konuya istinaden yorum yazdım yani kesinleşmiş bir suçu yoksa başınız ağrımasın sonra 🙏efku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizden ricam site adresini link şeklinde değil kod şeklinde ekleyin boşuna trafik sağlamayalım.