• 10-05-2020, 17:26:15
    #19
    Tozbulutu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarımları çok beğendim başarılar.
    teşekkürler 😊
  • 10-05-2020, 17:59:27
    #20
    hocam baby yodanın o tarzı pek satmaz diye düşünüyorum. daha çok tatlılığı ile meşhur çünkü. renkleri sizin konsepte uyarlanmış gerçi ama yine de siz bilirsiniz.
  • 10-05-2020, 18:48:12
    #21
    emrecanondes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarımlar alışılmışın dışında görünüyor başarılar diliyorum, takipteyim.
    teşekkürler 😊
  • 10-05-2020, 19:35:45
    #22
    Üyeliği durduruldu
    Harika bir proje gibi duruyor, umarım başarılı sonuçlar alır ve daimi olursunuz.
  • 11-05-2020, 01:25:49
    #23
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Harika bir proje gibi duruyor, umarım başarılı sonuçlar alır ve daimi olursunuz.
    inşallah hocam, çok saolun bu güzel yorum için 😊😊
  • 13-05-2020, 10:50:07
    #24
    esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    Yavaş yavaş kurulumlara başladığım yeni tasarım markasının adım adım ilerleyişini siz R10 üyeleriyle paylaşmak istedim. Bu yolculukta her önemli adımı, tarihiyle girerek konuyu güncelleyeceğim. Kısa süre içerisinde büyük bir ivme yakalama umuduyla ilk tarihimizi atalım.
    Kendime özel kupa tasarlayıp elime aldığım zaman tarifsiz duygular içerisindeydim. Bir kupa diyip geçtiğiniz bu cansız varlık, hayatımızın her anında bizimle beraber anılarımıza, mutlu dakikalarımıza ortak oluyor. Bu yönden baktığınızda bir kupa sadece bir çayınızı, bir kahvenizi değil, aynı zamanda anılarınızı da sizin için taşıyor. Bu nedenle kupaların özel olması gerektiğini düşünürekten ilk adımda oldukça küçük çaplı bu markayı kurdum. Bu güzel tarihleri de sizinle birlikte paylaşmak istiyorum. Umarım bu uzun yolculukta nice mutlu tarihleri bu konuya ilmek ilmek işlerim.

    LAKOFT Ana Sayfa

    16/03/2020
    Lakoft markası kuruldu. Büyük bir yolculuğa, çıkılmaz bir yolculuğa girişimizi yapmış bulunuyoruz. Tasarım yok denecek kadar az, site kurulmadı, hafif tedirginlik baş kaldırmış. Çok eksikler var, çok..
    19/03/2020
    Site kuruldu, düzenlemelere başlandı, birkaç tasarımla şuan ilk adım atıldı, Tasarımsal düzenlemeler devam ediyor.
    19/04/2020
    Sosyal medya da (instagram) 2 bin barajı geçildi. şuanlık stabil ilerliyor, tasarımlara minik yodada eklendi Şuanlık marka bilinirliği artırıyorum, işe direk satış odaklı girerseniz bir uçurumun kenarında son adımınızı atmış olursunuz. Öncelikle tanınmanız gerekli. Bunun için ise farkındalık yaratın.
    10/05/2020
    İnstagram 10 bin barajı aşıldı, tabi şuanlık halen takipçilerin Lakoft ismini tanımalarını çalışıyorum. 15'e yakında tasarım birikmiş durumda. bir çekiliş yaptık 2 kupa sahibine ulaştı.

    Hayırlı işleriniz olsun siteye erişim yok ama.
  • 13-05-2020, 10:55:43
    #25
    CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı işleriniz olsun siteye erişim yok ama.
    merhaba bulunduğumuz hosting firması site tema ve altyapısını değiştiriyor bizimde ondan kapalı birkaç saat