Müşteriye Site Yaptık Ödemesini Yapmadı Yardım
19
●504
- 29-03-2020, 23:41:54Her zaman gizli bir yerde kendinize bir açık bırakın en önemlisi bu ödemeyi aldıktan sonra silebilirsiniz ben 2 kere ödememi alamadım 2sinde de küfür yedim onların sunucusundan googleye ddos benzeri spam yaptım hostingleri kapatılmıştı birisininde sitesi uzun süre kapalı kaldı.
- 29-03-2020, 23:42:21Sıkça yaşanan durumlardan birisi de bu. Ben kesinlikle sözleşme tutarinin yarısını almadan kılımı kıpırdatmam bu sebeplerden dolayı, işi görmeden para vermem diyen oluyor ama onları da kaybederim önemli değil. Hatta uyanık gördüğüm tiplerden önce yarı ödeme anasayfa bitince anasayfa ödemesini ( %25 daha alırım ) sonra full siteyi anahtar teslim sunar kalan ödemeyi alırım.
- 29-03-2020, 23:43:22Aslında açık bıraktım kendime ftp aldım içerde kullanıcı bıraktım c panel aldım uyanık çıktı hepsini değiştirmiş
- 29-03-2020, 23:43:34sitenin adresini verirmisin ?bhofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-03-2020, 23:45:27Merhaba x bey,hanım istediğiniz siteyi karşılığında bir ücret alacağım için bir efor,zaman harcayarak zamanında sizlere sunduğumu düşünüyorum. Sizden de bu emeğin karşılığı olacak anlaştığımız ücreti vermenizi rica ediyorum. Siteyi yayından kaldırmadım çünkü bu ticaret ahlakına yakışmayan birşey sizinde aynı düşünceyle ödemeyi yapacağınızı ümid ediyorum.
Eğer yapılan web sitesini beğenmediyseniz ve siteyi istemiyorsanız siteyi komple yayından alarak tüm site dosyalarını kendi tarafımca alacağım.
Eğer paylaşımlı sunucu yada alan adını kendi cebinden verdiysen ve bu kişi yayından al diyorsa.
Biliyorsunuz ki alan adı ve hostingi bana bir ön ödeme yapmadığınız için kendi cebimden vermek zorunda kaldım, sizden hosting ve alan adı ücretini talep ediyorum ücreti ödediğiniz takdirde alan adı ve hostingi size devr edeceğim.
Keşke ön ödeme alıp işe başlasaydın yada demo şablon olarak kendi sunucuna atıp gösterip daha sonrasında yarı ödemesini alarak devam ettirseydin. Ama sağlık olsun... Adam beğenmeyip al siteni kardeşim dersede yapacak bişey yok sözleşme felan yapılıp imzalar atılmadıysa.
açık bırakmak ne kadar doğru hocamhusamettinunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 29-03-2020, 23:47:43Teşekkür ederim cevaplarınız için bana bi ders oldu ön ödeme almadan işe başlamamak lazımmış
- 29-03-2020, 23:55:26Hocam site adresini özelden atınız yardımcı olucam size.bhofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle