MAJER adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
@BizimSmm; Mağduriyetleri Karşılamak İstiyor
19
●1.516
- 29-03-2020, 13:11:21Hocam bu numaradan kendisi ile bir kez whatsapp üzerinden iletişime geçtim. Ondan sonra yazdığım hiç bir mesaj kendisine gitmiyor. Tek tık da kaldı mesajlarım. Haberiniz olsun.
- 29-03-2020, 13:45:03Engellenmiş olabilirsiniz.ozansenalp1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi paylaşmamı söyledi paylaştım.
Bir bilgim yok ben bu numaradan iletişim kuruyorum.
İyi çalışmalar. - 29-03-2020, 13:55:23Hocam sizce bu adil bir durum mu. Bizler mağduruz. Ve bir an önce de mağduriyetimizin giderilmesi için bu kişi ile İletişime geçmek durumundayız.MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ulaşın biz ulaşamayalım bu ne kadar doğru. Kendisine rica ediyorum söyleyin bir an önce numara üzerinden herkesi aktif hale getirsin ve bir an önce çözüm üretsin. - 29-03-2020, 14:08:49Amacımız kendi mağduriyetimizi gidermek değil zatenozansenalp1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bizim bir mağduriyetimiz yok. Sizler için konuşuyoruz. - 29-03-2020, 14:14:55Merhabalar,
@MAJER; ile dünden beri uğraşıyoruz. Bazı arkadaşlar sanki koruyormuşuz gibi davranıyor ancak bizim bir mağduriyetimiz yoktur. Mağdur olan kişiler için uğraşıyoruz.
Ayrıca
@BizimSMM; Den Şikayetçi Olanlar Zamanında Misafir; Nickinde Magduriyet Yasattıgı İçin Ban yıyen sahıs Sanki ordakı panel sorunsuz diye Panelingo.com Adresinden Panel Satmaya çalısıyormus Lütfen bu kişiyede İtibar etmeyınız Aynı panelı o Kişide satmaktadır Ve aynı sorunları zamanında o kişide yaşatmıştır Madem Düzgun ve sorunsuz bir panelı var ozaman Forumdakı Magdurıyetlerını Giderip Adam gibi Satiş yapsın.
İyi çalışmalar. - 29-03-2020, 14:30:24Hocam sizden bu kişiyi koruyorsunuz diyen yok. En azından kendi adıma söyleyeyim vermiş olduğunuz telefon numarasından kendisine bir kez ulaştım konuştuk sonra engelledi beni. Neden. Neden engelliyor. Neden sade siz ve @MAJER; bu kişi iletişime geçiyorsunuzda kendisinden asıl mağdur olan bizler görüşemiyoruz.Recep GÖKDEMİR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem suçsuz çıksın insanların karşısına. Ben çok bir şey istemiyorum sitemin domaini mi transfer etsin bana sonra ne yaparsa yapsın. Ama böyle kaçmakla olmuyor. - 29-03-2020, 15:12:06Bizimsmm tekrar geldiği zaman haksızca satışını yaptığı ***** scriptin de hesabı sorulacak. Öyle iş mi varmış mağduriyetleri karşılamak zorunda aksi takdir de davalık olacak zaten. Ama Panelingo ait scripti hem haksızca kullanıp üstünden para kazanıyor. Hemde forumdan bir kaç kişiye satış hakkını satıyor. @S3rdaL;@Style; bu da göz önüne alınmalı. Scriptin açığını dün bazı arkadaşlar çözüp kapatınca mi aklına gelmiş geri dönmek. Ne olduğu belli.

