Ülkemizde maalesef corona virüsü sıradan bir gripmiş gibi algılanıyor.
Şuan açıklanan 18 vaka var ancak bugün işe giden tayfadan biri olarak metro, metrobüs biyolojik silah gibi ortalarda dolanıyor. Ne kadar dezenfektan kullanılırsa kullanılsın hastalık kapmış biri bunu heryere yayacaktır.
Okullar tatil edildi insanlar haala cafelerde. Twitter'da şuan trend topic.
Ben kredi borcu ve kirası olan hatta 2 çocuk sahibi biri olarak sokağa çıkma yasağını sonuna kadar destekliyorum. Hasta sayısı İtalya'da 5 günde 20 000 leri buldu. Her gün 200 - 300 kişi ölüyor. Geç kalmadan ülkece bu durumun yaşanmasının önüne geçmemiz gerekiyor.
Sokağa çıkma yasağı yaşanması durumunda muhtemelen üretim ile ilgili sektörler maaş ödeyemeyecek bunun da farkındayım aynı sektörde çalışıyorum çünkü.
Sizin aklınıza ne geliyor sizce ne yapılmalı sadece kolonya dezenfektan su sabun bu hastalığın önüne geçmiyor sokağa çıkma yasağı olmalı mı? Başka bir çözüm ne olabilir?
Sokağa çıkma yasağının gerekliliği
21
●1.158
- 16-03-2020, 10:19:02Değil %50 den fazla düşüş var AVM'lerde, bir arkadaşım çalışıyor istinyepark'ta cirolar yerle bir.Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle