• 18-02-2020, 22:45:55
    https://www.r10.net/sikayetim-var/22...ltisi-2-a.html buyrun adamınız online geziyor. Banlanmadan içinizi dökmek isterseniz özel mesajı da açık arkadaşlar.
  • 19-02-2020, 02:29:05
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    herkese geçmiş olsun ne olmuş böyle ya..
  • 19-02-2020, 04:53:14
    Arkadaşlar profilindeki skype adresini ekledim, müşteri gibi, konuştum youtube kanalını almak için teyit için kimlik istedim önce sonra btc ile ödeme yapacağım dedim, papara demişti,en başta kimlikteki isim soyisimle papara isim soyisim eşleşti, bilmiyorum faydası olur mu başkasının kimliğini mi gönderdi onuda bilmiyorum, verdiği btc adreside buydu 36heue3sVDR3kyXK1JviaidhvEttKGDuVy

    http://prntscr.com/r4cktq
    https://prnt.sc/r4cbfj
    https://prnt.sc/r4cark
    https://prnt.sc/r4cjg3
  • 19-02-2020, 06:57:05
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    https://www.r10.net/sikayetim-var/22...onozajans.html yeni üyeliğini buldum
  • 19-02-2020, 08:27:35
    Herkese büyük geçmiş olsun. büyük olaylar olmuş şaşırdım kaldım yemin ederim.
    • Enes65532
    Enes65532 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 19-02-2020, 09:04:23
    instacilady adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar profilindeki skype adresini ekledim, müşteri gibi, konuştum youtube kanalını almak için teyit için kimlik istedim önce sonra btc ile ödeme yapacağım dedim, papara demişti,en başta kimlikteki isim soyisimle papara isim soyisim eşleşti, bilmiyorum faydası olur mu başkasının kimliğini mi gönderdi onuda bilmiyorum, verdiği btc adreside buydu 36heue3sVDR3kyXK1JviaidhvEttKGDuVy

    http://prntscr.com/r4cktq
    https://prnt.sc/r4cbfj
    https://prnt.sc/r4cark
    https://prnt.sc/r4cjg3
    Kimlik bilgileri bana atarmisiniz
  • 19-02-2020, 18:17:44
    Konuyla ilgili gelişme: https://www.r10.net/off-topic/224917...ilendirme.html

    Sizleri dolandıran %99 Seyyit Çağlı. Keywords ile ortaklar. Hesapları Ömer kasıyor, Seyyit vurgun yapıyor.
  • 20-02-2020, 10:15:43
    Arkadaşlar azdaha ben de dolandırılıyordum
    keywords isimli şahıs elinde uk adsense olduğunu söyledi. r10 dan özel mesajla ulaştı bana. sağa sola adsense sorunca beni gözüne kestirdi sanırım . adsense arıyordum haliyle forumda. . www.keywordstr.com dye domaini ve onaylı adsense olduğunu söyledi.. aşağıdaki resimde görüldüğü üzere papara üzerinden anlaştığımız 275 TL yi hesabına yolladım. yollar yollamaz domain güzel net hesabıma geçti. sitenin yedeğini istedim wp di site onuda verdi. adsense hesabını daha sonra alırız şimdi iş var diye ayrıldık. (domain 2 yılı var , adsense içinde pinsiz ama pinde bende sözü verdi , site yedeğini de verdi bide 275 liraya anlaşmışın misss. . sorun bende ki ucuz etin suyu yavan olur atasözünü unutmuşum. ) ha bu arada şahsın telefonuna sms gelecek sms i verecek adsenseyi öyle alacaz. sonra elemena defaatle skype r10 özel mesaj yoluyla yazdım. hiç bir şekilde dönüş yapmadı. ya ver artık şunu bizde işimize gücümüze bakalım diyorum dönüş yapmıyor. sonra tabi bu konuyu gördüm taaaaaakkk kafaaya mermiyi yedik o andan itibaren acaba 275 liraya elimizde neler var sorusuna cevap aramaya başladık. 2 yıllık bir domain güzel net hesabında süper. bide site yedeği keywordstr.com hemen ikisin birleştirdim bir adet hosting megatr sağolsun hızlı bir Türk zekası ile kendim adsense başvurdum. bingo 10 saat sonra bir mail.
    Güzel bir haberimiz var!Siteniz "keywordstr.com" artık AdSense reklamları göstermeye hazır.Şimdi ben dolandırıldımmı dolandırılmaktan kılpayımı kurtuldum merak ediyorum
    ha bu arada domain Ömer Denizoğlu adına kayıtlı.
    şimdi belki şikayetçi olacak işlem yaptıracak arkadaşlara faydası olur resimde gönderdiğim papara numarası mevcut.


    Ha bu arada r10 dan güzel hit alıyor site son bir iki gündür reklamlara da bi şukularsak site benim keywords ile alakası yok.
    Ayrıca bu konuda izmir ilinde mağdur olan ve şikayetçi olacak olan varsa özelden ulaşssın emniyet ve adliye ile işi olana yardımcı olurum.

    ha bu arada profil çok güven vermiyormu sizce. 11 yıllık üyelik dünya kadar ticaret puanı var . benmi yanlış düşünüyorum. ben direk profilindeki görüntü ile ticaret yaptım.
  • 15-03-2020, 04:41:55
    Bwnde dolandirildim sahis ugurcan kilinc isteyene bilgi verebilirim adam herkesi tek sira dolandirmis onun bir gmailine giris yaptim elinde bir kac domain vardi index kaldirttim bakalim somuc ne olacak