• 29-01-2020, 20:38:24
    #1
    Herkese merhaba

    Akşam akşam sırf birsi yüzünden neredeyse sinir krizi geçirmek üzereyim.Yaklaşık olarak 30-40 gündür işsizim.Ve nereye gitsem herşey üzerime üzerime geliyor.Şimdi gelelim asıl konuya;

    20 ocak pazartesi günü tanımadığım bir numara beni aradı.Ve hazırladıkları bir e-ticaret projesi olduğunu.Ve yaptığım işlerden çok memnun olduklarını vs anlattılar.Bende teşekkürlerimi sundum tabi.Daha sonra bu proje için benden fiyat teklifi istediler.Bende zaten işsiz olduğum için ve bir sürü ödemesi geçmiş faturam olduğundan çok makul bir fiyat verdim.Neyse bunlar tamam dediler anlaştık.Ödemenin bir kısmını işe başladıktan sonra bunlar gönderdiler.Ben de yanıma birkaç arkadaşımı daha alarak başladık.Ve neredeyse gece gündüz farketmeden çalıştık.Ve projenin %90 ı neredeyse bitti.Bugün gelen telefon ile neredeyse hayattan soğudum.Muhatap olduğum kişi projeyi iptal ettiklerini ve benden gönderdikleri parayı geri talep ettiler.Bende bunun mümkün olmadığını,Ve ayrıca bunun ticaret'e yakışmadığını söyledim.Ve en sonunda iş küfürlü tartışmaya kadar ilerledi.Ve beni dolandırmaya teşebbüsten dava edeceğini söyledi.Bende istediğin yere şikayet edebilirsin dedim.

    Şimdi size soruyorum.Ben bu tür ******* insanları nereye ve nasıl şikayet edebilirim.Mahkeme açsam bana avukatlık ücreti vs ne kadar'a patlar.

    Bu gece rahat uyku uyayamıyacam yoksa.Zaten sinir hastasıyım.
  • 29-01-2020, 20:39:41
    #2
    bu tür işlerde olay çok basit aslında dümdüz bir sözleşme hazırlansa 2 imza ile iş çözülür
  • 29-01-2020, 20:40:46
    #3
    ayoft.com
    Çok sıkıntılı bir durum Allah yardımcınız olsun hocam
  • 29-01-2020, 20:41:05
    #4
    onursultansu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu tür işlerde olay çok basit aslında dümdüz bir sözleşme hazırlansa 2 imza ile iş çözülür
    Malesef hocam.orada çok büyük hata yaptım.
  • 29-01-2020, 20:41:26
    #5
    Sözleşmeniz var mı?
  • 29-01-2020, 20:41:56
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Bir sözleşmen var ise gerekli davayı açıp paranı sonuna kadar alabilirsin ama sözlü olarak mutabakata vardıysanız iki tarafta birbirine birşey yapamaz en fazla çağırılır ifade verirsiniz. Bir sonuç çıkma şansı milyonda bir bu tarz durumlarda.
  • 29-01-2020, 20:44:35
    #7
    Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir sözleşmen var ise gerekli davayı açıp paranı sonuna kadar alabilirsin ama sözlü olarak mutabakata vardıysanız iki tarafta birbirine birşey yapamaz en fazla çağırılır ifade verirsiniz. Bir sonuç çıkma şansı milyonda bir bu tarz durumlarda.
    Hocam işin başında gönderdikleri para da 700 TL.6400 Liralık işte adamlar 700 TL parayı neredeyse nazlana nazlana gönderdiler.
  • 29-01-2020, 20:44:51
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam 1 TL yollayarak açıklamaya güzel bir küfür yazın.

    WhatsApptan vs. Heryerden güzelce sövüp geçin, basın engeli. Genede alın projeyi diyerekten karşıya Proje.zip iletin, içerisine ismail YK şarkıları yükleyin.
  • 29-01-2020, 20:44:56
    #9
    cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sözleşmeniz var mı?
    Malesef yok.Whatsapp tan görüntülü olarak konuşuyorduk.