
Glovonun Çekilmesinden Sonra Rakiplerinden Gelen Yorumlar
7
●479
- 29-01-2020, 19:15:14Üyeliği durdurulduRakipleri Glovonun Türkiye pazarından çekilmesine ilişkin Yemeksepetinin Kurucusu ve CEOsu Nevzat Aydın ile BiTaksi ve Getirin Kurucusu Nazım Salurun yorumları böyle.

- 29-01-2020, 19:24:13Yanlış anlamayın ama Nazım Bey'in yorumu politik, Nevzat Bey'in yorumu içten. Kaldı ki iddia doğruysa üzüldüğüm tek şey, açıkta kalan onca insan olur. Nazım Bey de zaten onlara iş vereceğini belirtmiş. Başkalarının üzerine basarak bir yerlere gelmeye çalışırsanız, elbet bir gün ayağınız kayıyor. Sonrasında o üzerine bastığınız kişilerin ayaklarına düşüyorsunuz.
- 29-01-2020, 19:24:08Mail gelmişti Glovo'dan sanırım bu hafta son.heraklet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-01-2020, 19:30:55Bence bu sektörde ki çoğu şirket aynı kravatın laciverti. Böyle sempatik tavırlar sergilediklerine yada agresif tutumla yaklaştıklarına bakmayın. Evet belki aldığınız ürünler ayağınıza 10 dakika da bile gelebiliyor ama kimse ağır şartlarda ve çok düşük oranlarda maaşla çalıştırılan, can güvenliğini hiçe sayan kuryelerden bahsetmiyor. Kapitalizm belki bir çoğumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı kolaylaştırıyor ama size o hizmeti getirenleri köle gibi kullanıyor. Bakınız Apple, Amazon. Dünyanın en büyük ve en karlı şirketleri. Her sene milyarlarca dolar para akzanıyorlar ama bünyelerinde çalışan işçileri resmen köle. Zamanında Foxconn da intihar eden işçilerin haberlerini okurduk şimdi o da yok. Artık bu haberleri gizliyorlar bence. İntihar etmeseler bile çok ağır şartlarda çalışıyorlar. Ha keza Amazon da da çalışan işçiler için durum çok da farklı değil.
- 29-01-2020, 19:35:25Üyeliği durduruldu
- 29-01-2020, 19:39:14OmerDemirall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://tr.indeed.com/cmp/Getir/reviews
Buyrun çalışan yorumları. Aynı sitede diğer firmaların çalışan yorumlarına da bakabilirsiniz.
