• 19-01-2020, 14:15:38
    #1
    Bugün web sitemde düzenleme yaparken bu kişilerin web siteme link eklediklerini fark ettim. Konuyu Google'da index alması ve bunların ifşalanması için açıyorum.

    <marquee style="position: absolute; width: 0px;">
    <a rel="dofollow" href="https://internetdayi.com/" title="bedava internet">bedava internet</a>
    </marquee>
    Künye sayfasında şu bilgiler yer alıyor. Eğer bu şahıslar R10'da ise cezalandırılmalarını talep ediyorum.

    Künye

    Site Sahibi
    BURHAN DAYIOĞLU
    Admin
    PERİHAN SÖYLEMEZ
    Editörler
    BETÜL YILMAZ
    ASRIN TEPECİ
    SERKAN SAKA
    SEYHAN BİLİRAZ

    Edit: Nulled tema kullanmıyorum. Kendi kodladığım yazılımıma eklemiş.
  • 19-01-2020, 14:27:02
    #2
    nulled tema kullanım yapıyorsanız eklenir.
  • 19-01-2020, 14:28:41
    #3
    Hayır, kendi kodladığım PHP web siteme eklenmiş.
    chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nulled tema kullanım yapıyorsanız eklenir.
  • 19-01-2020, 14:30:30
    #4
    berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır, kendi kodladığım PHP web siteme eklenmiş.
    bu hacklink olayı açık olkan web siteleri ( nuleld , wrez) gibi sistemlerde kolay eklenir.
    php scriptinizi bir inceleyin hocam o halde. açık olabilme ihtimali olabilir.
    diğer türlü bu tür olaylar zor.
  • 19-01-2020, 14:32:19
    #5
    Sunucudan girmişlerdir
    • Lyra
    Lyra bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 19-01-2020, 14:33:48
    #6
    Künyede yazan mail adresine bir şeyler gönderdim. Yaklaşık üç ay önce de +18 sitelerin saldırısına uğramıştım. Açık var mı diye aradım fakat hiçbir şey bulamadım maalesef. İşin ehli kişiler de bir hayli para istiyor şu sıralar karşılayamıyorum.
    chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu hacklink olayı açık olkan web siteleri ( nuleld , wrez) gibi sistemlerde kolay eklenir.
    php scriptinizi bir inceleyin hocam o halde. açık olabilme ihtimali olabilir.
    diğer türlü bu tür olaylar zor.




    Valla bilemiyorum artık nereden girdiler. Profil fotoğrafı ve ilan fotoğrafı eklemek için iki yerde upload olayı var. Buralardan da şüpheleniyorum aslında
    Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sunucudan girmişlerdir
  • 19-01-2020, 14:35:45
    #7
    Güvenlik konusunda zaafların varsa hazır altyapılı sistem üzerine frontend geliştirip devam etmeni tavsiye ederim. Yoksa bunların ardı arkası kesilmez.
  • 19-01-2020, 14:36:53
    #8
    berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Künyede yazan mail adresine bir şeyler gönderdim. Yaklaşık üç ay önce de +18 sitelerin saldırısına uğramıştım. Açık var mı diye aradım fakat hiçbir şey bulamadım maalesef. İşin ehli kişiler de bir hayli para istiyor şu sıralar karşılayamıyorum.




    Valla bilemiyorum artık nereden girdiler. Profil fotoğrafı ve ilan fotoğrafı eklemek için iki yerde upload olayı var. Buralardan da şüpheleniyorum aslında
    shell atıllar o zaman ftp dosyalarınızı kontrol edin tek tek
  • 19-01-2020, 14:40:20
    #9
    Bi virüs taraması yapın gerekirse elle tek tek dosyaları kontrol edin özellikle upload klasörünü şu anda yardımcı olamam ama pm ile site adresinizi gönderin akşam müsait bir zamanda bakayım