• 11-01-2020, 00:07:29
    #10
    Ödemeyi papara üzerinden alırsanız sorun kalmaz
  • 11-01-2020, 00:09:47
    #11
    Hostaj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödemeyi papara üzerinden alırsanız sorun kalmaz
    yok hocam ben böyle biri olduğunu öğrendiğim için daha çalışmayacağım, midem kaldırmaz benim öyle şeyleri. istiyorsa 10000 tl ödesin o şekilde gelecek para gelmesin daha iyi. diğer aldığım paralarda eft geçildi ama adam herkese para yolluyor sonucta benden de hizmet aldi
  • 11-01-2020, 00:14:53
    #12
    Bana kim olduğunu iletmen üzerine, @furkancetin97; güzel dostum sana söz vermiştim ama kişiyi araştırınca forumda da birilerini daha önce dolandırmış olduğunu ve multi üyelik aldığını gördüğümden dolayı @mener; nickli üstadımıza konuyla ilgili bilgi verdim ancak sana söz verdiğim üzere ifşalamıyorum. Kendisi konuyla ilgili bir şey yaparsa sorumluluk bana ait değildir bilgin olsun.

    Suçluyu korumak, yardım ve yataklık etmek de sıkıntıya yol açabileceği için vicdanen rahatsızlığımdan dolayı bu abimize +1000 ticaret puanı, forum nezdindeki itibarı, saygınlığı nedeniyle %100 güvenerek kendisini de dolandırmış olduğundan gerekli olan bilgiyi sundum.