• 01-01-2020, 00:18:17
    #1
    Selamlar,

    Bir yılı daha geride bıraktık. Kah güldük, kah üzüldük. Bugün itibari ile yeni yılın ilk günleri, yeni ve güzel bir sayfa. Hayat üzülmek için gerçekten çok ama çok kısa. Herkese başarılı ve mutlu yıllar diliyorum.

    2019 yılı kimileri için kötü geçmiştir ama 2019 yılı benim hayatımda her zaman özel ve ilkler olarak kalacak..

    Hayal ettiğim en büyük iki şeyimi gerçekleştirme yolunda bir çok yol kat ettim. İlk kitabımı doğum günümde çıkardım. Hayal ettiğim radyo yayını için ilk etapta sitemi kurdum ve gerekli ekipmanları topluyorum. 2019 yılının son çeyreği gerçekten bana çok büyük şeyler kattı, öğretti.

    Umarım herkes için başarılı ve mutlu bir yıl olur.

    Bu arada yeni yılın ilk gününe özel ilk basımdan da yaklaşık 20 tane kalan Dinle Sevgili kitabımı 9TL kargo dahil şekilde Shopier üzerinden alabilirsiniz. Sevgilerimle..
  • 01-01-2020, 02:00:55
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Aselam, iyi yıllar hocam hayırlı satışlar dilerim.