• 24-12-2019, 10:08:21
    #10
    Anestezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana verebilirmisiniz numarasını kendisinin izni olursa bende köpek arayışı içerisindeyim ücret ödemek saçma geliyor
    Ücret ödeyip bakmayanlar yüzünden ortalık köpek kaynıyor.
    Alınan köpekler takip ediliyor, Arada resim falan istiyorlar. o kadar. Her isteyene de vermiyorlar bir nevi evlat edinirken ki gibi araştırıyorlar. Hayvanların tekrar evsiz kalmasını önlemek için.
  • 24-12-2019, 11:50:11
    #11
    Hocam yeriniz nerede bilmiyorum ama şöyle enteresan bir durum oldu. 3 ay önce bende kedi sahibi oldum. Veteriner değiştirelim dedik şişli kurtuluşta bir veteriner var oraya götürdük. işlerimizi halletikten sonra yavrunuza bir kardeş verelimmi dediler. Nasıl yanı falan derken veteriner dediki bazı cins veya karma ırk kedileri aşı için bırakanlar sonrada gelip geri almayanlar varmış hatta 2 gün önce yine bir çift aynısını yapmış.

    Çoğu veterinerde olurmu bilmiyorum ama istanbul şişli kurtuluşta böyle birşey var. Dilerseniz bu şekilde sahiplenin. Onlarda çünkü dışarı atmayıp hayvanı besliyorlar ve aşılarını iş dış parazit vb şeyleri yapıp teslim ediyorlar.
  • 24-12-2019, 12:02:40
    #12
    DİJİTAL1 🚀GOOGLE PARTNER
    Uysal bir kedi mi ? Daha önce hiç rastlamadım. Kediler piskopattır
  • 24-12-2019, 14:06:45
    #13
    Siyam veya british shorthair kedisi beslemeni oneririm. Sokak kedileri cok guzeller, tatlilar ama evde mutlu olmuyorlar yada ben oyle hissediyorum. Bu soyledigim kediler tembel, disari biraksan gitmez.

    https://kediblog.com/wp-content/uplo...kedisi-1-1.jpg
  • 24-12-2019, 14:37:20
    #14
    Üyeliği durduruldu
    Bize de bir kedi musallat oldu. Nasıl yapıyor bilmiyorum fakat apartmana girip ikinci katta olan evimizin önündeki paspasa çöküyor sürekli. Çok temiz ve kendini sevdiren bir kedi. Bu bir işaret diye düşünüyorum. Eve alayım dedim fakat eşim çok korkuyor. Eve gelirken artık kapı çalmıyor. Bizim kata gelince çığlık atıyor, bende gidip kapıyı açıyorum

    Dilerdim ki bu kediyi sahiplenesin ama Avrupa yakasındayız