Ekşi Sözlük üzerinde oluşturulmuş bir başlık ve entry'dir.
NOT: Maddi olarak destek olamasanız bile, yorum bırakıp konuyu popülerlere çıkartabilirsek çok daha kişi görecektir. Boş beleş konular yerine bu konular trend olursa çok daha yararlı olacaktır.
ahmet'in babası ismail bostan daha önce defalarca valilikten izin almaya çalışmış ancak bu hastalığın tedavisi türkiye'de olmadığı için sonuç alamamışlar. bu yavruyu göz göre göre sağlıksız, kısacık bir yaşama mahkum edemeyiz. ne olursa olsun ben uğraşacağım.
https://i.hizliresim.com/NL7dm5.jpg
iban bilgileri: https://i.hizliresim.com/BOk1Yg.jpg
sağlık raporu:
https://i.hizliresim.com/3OdqAj.jpg
https://i.hizliresim.com/an6GXd.jpg
https://i.hizliresim.com/od1kEq.jpg
https://www.facebook.com/
.14/posts/985459515168796
cebinizden çıkacak üç beş kuruş bir çocuğun sağlığına kavuşmasından önemli değil. ben böyle bir ihtimal için bile savaşırım.
Oğlum için Gözlerim ve Böbreklerim satılıktır...
13
●1.319
- 22-12-2019, 05:55:43Paylaşarak görmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Elimizden geldiğince umut oluruz inşallah.
@Fitdanisman; kanka bakarsın sende. - 22-12-2019, 06:35:45Arkadaşlar Sağlık raporlarını görmüyorsunuz sanırım. İlla çocuk öldükten sonra mı doğruluğuna inanacaksınız. Umarım başınıza gelmez. Sadece dua ile çözülecek bir iş değil bu. Herkes elinden geldiğince yardım ederse tedavi için gereken masraf karşılanır.
Haluk Levent her zaman ki gibi Afyon Ahbap platformunu harekete geçirmiş bile. İnanmayan arkadaşlar araştırsın. Twitter'dan falan sorsun ne bileyim. - 22-12-2019, 07:33:05Üyeliği durdurulduHocam saat 7 buçuk daha uyumamışım okadarını bile iyi yazmışım 👍EdgeBear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın