Merhaba sevgili r10 kullanıcıları şuan buradaysak hepimizin amacı para kazanmak ve para kazanırken umutsuz olanlara yardımcı olan bu forumda şimdi bir katkıda bulunmak adına bu konuyu açtım benim yegane tavsiyem , yabancı içerikli kelimeler araştırın ve orada sektöre girin , gerçekten tür siteleri ile zaman kaybederseniz bunu 17 yıllık tecrübem ile size söylüyorum.
- Yabancı niş site açın
- Pinterest , Facebook üzerinende paylaşın ( trafik için )
- Sosyal medyaları sıkça kullanın
Bunları yaparsanız mutlaka para kazanacaksınızdır , şimdi sizinde bir yönteminiz var ise herşeyi anlatmasanız bile ne yapılabilir yazarsanız umut olursunuz , korkmayın bu sektör yabancılara değil biz türklere kalsın bunun için çalışalım ve birlikte kazanalım.
yaklaşık 5000 TL ile e ticarete atılınabilir. Bunun 1500 lira gibi bir maliyeti, muhasbeci ve firma kurulum işlemlerine gider. 2500 TL tutarında malzeme alırım. Kalan 1000 TL'yi 400 TL facebook ve instagram gönderisi, 600 TL'yi adwords reklamına yatırırım. Maliyetler aşağı yukaı değikenlik gösterebilir. 2500 TL tutarında bir malzeme toptan olarak 150 ile 200 parça arasında değişkenlik gösterir. 1000 liralık reklam ile 200 kişiye ürünü satmayı denerim. 100 lirayı 200 kişiye böldüğüm zaman 5 TL eder ki ürünlere +5 TL ilave eder reklam paramı çıkartırdım.
Düzenleme: 5000 TL yatırıp, bu işten zarar edebileceğim gibi, almış olduğum 200 adet malzemeyi 1 haftada eritebilirsem, bu bana yaklaşık olarak kar oranına bağlı olarak 500 ile 800 lira arasında net kar bırakır. Haftalık olarak kendimi 1 ürüne adarım, Başarılı olur, elimde ki stokları eritirsem, başka ürüne yönelir, aynı taktikle onu satmaya çalışırım. Bu bir kumar ama 5000 TL giderse, bir insanı çok üzmez
son düzenleme bir domain ve hosting maliyeti hemen hemen 100 150 lira gibi bir miktar tutuyordu. olsun olsun 200 TL tutsun. 100 TL forumdan bir arkadaştan yardımcı olup, sitenizde bi form ekleme işi ile talep toplama başlatılabilir.