• 10-12-2019, 14:33:12
    #10
    Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O zaman kartı ilk verdiklerinde 2.ci esktrede aldıkları kart aidatı ücreti nedir ?
    öyle birşeyle karşılaşmadım ben. aidat 1 yılın sonunda kesiliyor diye biliyorum. akbank ve yapı kredi de kartım var onlar ilk senenin sonunda kestiler itiraz ettim geri ödediler.
  • 10-12-2019, 14:34:19
    #11
    huseyn2114 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    öyle birşeyle karşılaşmadım ben. aidat 1 yılın sonunda kesiliyor diye biliyorum. akbank ve yapı kredi de kartım var onlar ilk senenin sonunda kestiler itiraz ettim geri ödediler.
    Akbank ilk kart çıkardığınızda 2.ci ayda kilitler ücreti 1 Sene beklemez....
  • 10-12-2019, 14:54:01
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, kasım ayında benden 124 TL aidat kesilmiş. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Kart aidatından dolayı kartımı iptal etmek istiyorum dedim. Hemen teklif sundular 30 TL puan verelim dediler. Kabul etmiyorum iptal edilsin dedim, tam işleme başlıyordu yeni bir teklif geldi 124 TL kartınıza iade yapacağız dediler. Bunu kabul ettim ve aidat ücretini geri iade ettiler.

    Geçen yıl 90 TL kesmişlerdi aradığımda 60 TL puan teklif etmişlerdi kabul etmiştim.

    Pes etmeyin sonuna kadar gidin
    bütün bankalar bu aidatı dayıyor millete ekstresini takip etmeyen için arada kaynatıyorlar. İptal etmek isteyene ediyorlar unutana geçmiş olsun
  • 10-12-2019, 15:03:31
    #13
    Arkadaşlar iptal tamamen bankanın insiyatifinde. Eskiden aidatsız kredi kartı yoktu. Şimdi tüm bankaların aidatsız ama özellikleri kısıtlanmış kredi kartları var. Aidattan şikayet edenlere bunu sunuyorlar. İstediğiniz kadar yasal yollara başvurun, bu koz onların elinde oldukça pek yapacağınız birşey yok.
  • 10-12-2019, 15:17:00
    #14
    Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Akbank ilk kart çıkardığınızda 2.ci ayda kilitler ücreti 1 Sene beklemez....
    valla adamlar bende acele etmediler tadını çıkarta çıkarta 1 sene beklediler.
    ben acele ettim
  • 10-12-2019, 15:58:13
    #15
    Bende de 2 yıl olmuş bir Garanti M&S kredi kartı var. Acaba iptal ettirmeye çalışsam, 2 yılın iadesini alabilir miyim? Bir de şöyle bir şey okumuştum, kredi kartı aidat iadesi istendiğinde, bankadan ayrıca limiti değiştirilmeden aidatsız kredi kartına geçiş yapılabiliyormuş. Deneyen var mı?
  • 10-12-2019, 16:58:02
    #16
    sadece 100/100 kampanyası bile kartı kullanmak için yeterli. Kasım ayında Garanti çok iyi kampanya yaptı
  • 10-12-2019, 18:57:33
    #17
    Belirttiğiniz blöf herkes için geçerli değildir.

    Benim min. 5k ekstrem var. Her sene belirttiğiniz şekilde rest çekerim. İkiletmeden iade ediyorlar her sene.

    Ablamın aylık 1k ödemesi var. Önce 30 TL bonus teklif ettiler. Kabul etmemesini söyledim, direkt kartı kapadılar