Ev alma tavsiye - İstanbul İçi
14
●631
- 27-11-2019, 11:10:18Hoşgelmişsiniz hocam.dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ulaşım biraz sıkıntılı, ama sessiz sakin, trafik yok.
İş saatlerinde Başakşehir'e gelmek istemediğiniz sürece sorun yok aslında.
Kayaşehir tarafınada bakabilirsiniz. Hem daha yeni yapılar hemde daha uygun. - 27-11-2019, 11:17:13Kesinlikle başakşehir 5.etap ulaşım sıkıntı değil neye gore sıkıntı denmiş anlamadım. Kayaşehir için +15dk daha süre uzar tabi 5.etapta sadece 2+1 o fiyata bulursunuz ve herşey ayağınızın altında olur.
Istanbul'da iş çıkış saati zamanında heryere gidişte problem trafik var. Basaksehirin +havası doğası metrosu vadisi okulları aile hekimleri saat 8 dedin mi gürültü yok huzur içinde yaşarsın ev dediğin öyle olmalı - 27-11-2019, 11:34:39Avrupa yakasında hocam iş yeri.Levente yakın olursa güzel olur hocam.zbucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-11-2019, 11:42:0510 yıl başakşehir 4.etap da oturdum. Kendi evimiz. Ulaşım sıkıntısı yok gibi. Metro var ve 20 dakika da bir otobüs var.
Ama şunu belirteyim market, nalburiye, fırın, vb. Yerler için fazla imkan yok. Olan yerlerde pahalı. Havası, sular vadisi çok güzel. Sabahları buz. Baharı müthiş güzel. Hayat standartları orada pahalı. Mahalle ortamı yok. Komşuluk yok. Kapı dan çıktın mı kafadan 50 kağıt gitti hesabı yap
aidatları ortalama 150~200 lira arası. Hocam emekli isen birikmişin varsa git. Yoksa ben tavsiye etmem. Para dokunmaz dersen git. 500 bin e 3+1 daire alırsın 4.etap D bloklarından. Evlerin iç dizaynı güzel. Güney cephe seç. Evleri daha düzenli. 500.000 liraya 2.000 lira kira alırsın. Bizim ki 750.000 ev fiyatı L blok. 3.000 civarı kira getirisi var.
Karşıda ki askeriye alanı taksim meydanı gibi olacak güyam daha da fırlar tahminimce.
Şuan da Avcılar da oturuyorum.
Mahalle ortamın var.
Basit örnek vereyim
Başakşehir de incirin kilosu 13 lira idi burda 5 liraya alıyordum
hesabını yap 
Bakkal çok
ne ararsan var. Sahili var. İşime yakın
Buranın mülkiyetini de aldım kafam rahat.
500.000 bin burda 2 daire ararsan bulursun. Ama sağlam dublex 400 bine de bulursun.
Kendine göre çıkarımları yaparsın
Hayırlı olsun şimdiden - 27-11-2019, 11:51:13Ev alırken 2002'den sonra yapılmış bina al da nereden alırsan al. Deprem yönetmeliğine uygun bina tercihi yapın. Şu an gelişmeye en açık yer kayaşehir, başakşehir tarafı. En çok proje yapılan yerler de buralar sonrasında halkalı tarafları geliyor mesela olimpiakent en güncel örnektir. Anadolu yakası için yorum yapamam 5 levent tarafında da bakabilirsiniz orası da gelişiyor.
aidatları ortalama 150~200 lira arası. Hocam emekli isen birikmişin varsa git. Yoksa ben tavsiye etmem. Para dokunmaz dersen git. 500 bin e 3+1 daire alırsın 4.etap D bloklarından. Evlerin iç dizaynı güzel. Güney cephe seç. Evleri daha düzenli. 500.000 liraya 2.000 lira kira alırsın. Bizim ki 750.000 ev fiyatı L blok. 3.000 civarı kira getirisi var.