Merhaba,
Yurtdışından iphone almıştım ama balkondan düşünce tuz buz oldu. Apple servise gittim yenilenmesi gerekiyor dediler ve ciddi bir rakam çıktı.
Burada yaptırmak yerine yurtdışında yaptırırsanız daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz dediler. Kanada'da yaşayan kuzenim var ama bu telefonu sorunsuz şekilde ona nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum. Daha önce PTT kargo ile bir gönderi yapmıştık ama yolda kayboldu. Daha güvenilir bir yol bilen var mı?
Kanada'ya Kargo ile Telefon Gönderebilir miyim?
5
●198
- 05-11-2019, 19:13:22Üyeliği durdurulduYani kargo ücreti çok ucuz çıkmaz. Ordaki tamir bedeli ne mesela onu araştırın ilk olarak. Fransadan motor parçası gelmişti yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl önce 400-500 dolar ödendi kargoya ama hızlı kargoydu. Ptt ile göndermeniz hata olmuş ptt yurt dışından kargoları bile kaybediyor
- 05-11-2019, 19:42:12Ptt kargo ile gönderin ama ürüne PTT'den Sigorta yaptırın. Kaybolması durumunda ücretini alırsınız