Merhaba,
Başlıktaki gibi bir blog açmayı planlıyoruz. Blog üzerinden gelir elde edilir mi? Düzenli içerik girilecek ziyaretçi sayısını arttırmak için google'a reklam vs. vermeyi düşünüyor. Nasıl geliştirebiliriz bu işi detayları alabilir miyim? Sıfırdan bir site olacak elde hiç bir şey yok şuan. Domain seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
Arkadaşım blog açmayı düşünüyor bilir kişilerden bilgi almak istiyorum.
5
●151
- 23-10-2019, 12:07:10
- 23-10-2019, 12:13:52Seyahat ve teknoloji düşünüyoruz.Saydam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-10-2019, 12:15:01Kategori ve TBM arastirmasi
Keyvord domain
Hizli hosting
Responsive hizli ve seo uyumlu tema
Kaliteli icerik gorsellerle ve video ile destekli
Hergun 3 adet kaliteli icerik
Haftada bir sosyal medya paylasimi
Ayda bir zamana yayilmis ayni katrgorideki sitelere birkac link calismasi.
Tahminen 3-4 ay icerisinde verim alirsiniz.
Reklam calismasi onermem cunku bos .
Isin puf noktasi : sabir ve emek .
BENCE !... - 23-10-2019, 12:15:44Para kazanabilirsiniz. Güzelde gelir elde edebilirsiniz. Ama 6 ay olur belki 1 sene olur belki 2 sene. Hergün aynı motivasyon ile devam ederseniz başarırsınız. Sabırsızlanırsanız, motivasyonunuz giderse 3-5 gün sonra kimse gelmiyor kazanamıyoruz diye hurdalığa giden sitelerden birisi olur sadece
- 23-10-2019, 12:20:29Domainin .com olmasına dikkat edin ama çok iyi keyword kaliteli bir .net domainde olabilir. Akılda kalıcı bir domain olmalı. Sosyal medyaya önem verin. Bütçeniz yeterliyse aktif sayfaları satın alın yada reklam çalışması yapın. Disiplinli olun çok fazla blog var kolay değil yükselmek. Gelir için ise google adsense reklamları en basiti, fakat site iyi bir hite ulaşınca reklam verenler size ulaşabiliyor daha iyi gelirler kazanabiliyorsunuz tabi sektöre göre değişir.kişisel önerim ise katılmayanlar olacaktır, Seo vs yaptırmayın bence ters tepebiliyor doğal olarak gelişsin site sadece anti-seoya dikkat edin zaman zaman sitenize verilen linkleri kontrol edin varsa illegal bir link hemen reddedin siteniz etkilenmesin.
Bende amatör olarak yıklarca bloglar açtım kapadım bugüne kadarki edindiğim olumlu olumsuz, başarılı/başarısız tecrübelerden yola çıkarak fikirlerim bunlar