Bu konuyu yararlı olmasına adına açıyorum.Kardeşim 1.5 yıl önce sahibinden üzerinden bir telefon alacaktı telefonun ücretinin yarısını yatırdı sonra adama ulaşamadık.Kardeşim tabi savcılığa gitti 1.5 seneye yakın hiç ses çıkmadı sonra bir gün e-devlete bir baktık.Adamı bulmuşlar, ifadesini almışlar, hatta parayı çektiği atmdeki ekran görüntüsüne kadar bulmuşlar ve dosyaya eklemişler.
1.5 yıl önce yapılan işlem geçen hafta sonuçlandı ve dolandıran kişi parasını kardeşime ödemek zorunda kaldı.Şimdi kamu davası sürecek sanırım.Her yada geç sonuçta parayı aldık.
Darısı dolandırılan diğer arkadaşların başına ama lütfen sonuç çıkmaz diyip gitmemezlik yapmayın.Muhakkak gidin ve şikayteci olun.Telefon numarası açık hattı bir Suriyeli adam üzerine kayıtlıydı buna rağmen herşeyi bir bir bulundu.İsim soyad olduktan sonra banka bilgileride kesinlikle herkes rahatcana bulunuyor.
Dolandırıldığınızda Muhakkak Savcılığa Gidin ve Şikayetci Olun.
5
●484
- 10-10-2019, 12:49:39Üyeliği durdurulduVar mo bir gelişme o konudaabdhgz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle