Merhabalar,
Bir GSM firması yeni yeni e-ticarete sitesini kurmak istiyor. Orta ölçekli bir işletme fakat işletme sahibi biraz balon gibi geldi bana.(birçok terimi biliyor fakat tek kişinin ne yapacağını bildiğini düşünmüyorum.) Bugün iş görüşmesine 3. kez gideceğim, işletme sahibi büyük ihtimal işe en kısa sürede başlamamı isteyecek. Çalışma şartı olarak sabah 9 akşam 19.00 olarak maaş ise ilk 6 ay 2000 TL sonrasında 2500 TL olarak vereceğini söyledi. İşkur üzerinden başlayacağım için fazla çalıştıramıyor sanırım tam bilgim yok.
Fakat kafamı kurcalayan ben daha önce 9 ay e-ticarette çalıştırm ve deneyimliyim. Haftanın 6 günü sabah 9 akşam 19.00 fazal geliyor bu süre konusunu sizce dile getirmeli miyim? Ve standartı nedir? Nelere dikkat etmem gerek?
E-Ticaret İş Görüşmesine Gidiyorum - Acil Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
6
●279
- 01-10-2019, 12:52:01Öncelikle hayırlı olsun yasal haftalık çalışma süresi 45 saat sizin söyledğinize göre 60 saat yapıyor haftada . Bu sizin özveriniz işi ne kadar istemeniz ,ihtiyaç duymanız ve bu işin kendinizi ne kadar geliştiriceği ile ilgili seçiminizi yapmanızı öneririm . Benim düşüncem haftaiçi tamam deseniz dahi Cumartesi full time 19 a kadar yerine uzaktan takip önerebilirsiniz .Kolay gelsin Hayırlı günler dilerim .
- 01-10-2019, 17:55:06Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.e ticaret te ne yapacağına bağlı ben özel firmada çalışıyorum yüksek cirolu şirket entegrasyon var ama web sitesine kadar herşeyi düzenlemesini ben yapıyorum. maaş da teklif ettiğinin 2 katı 2000 tl yapılacak iş değil öğrencilik bir iş senin bahsettiğin
