• 27-09-2019, 12:43:17
    #37
    Üyeliği durduruldu
    Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öldükten sonra mı toplanıyoruz buralarda
    Mezarlık harici bir alan yok da onun için.
    Toplanma alanı mı var hocam, elbet burada toplanacağız zaten.
  • 27-09-2019, 13:54:58
    #38
    şimdi böyle bir rezaletten sonra
    telekomu savunan biri varsa lütfen acilen mağarasına geri dönsün
  • 27-09-2019, 14:21:21
    #39
    tt'de cihaz sorunu oluşmuş ve eski back up data ile çalıştırmışlar. Bu backuptan sonra hat alanları tanımasında sorunlar devam ediyormuş. Tarihi öğremedim tavsiye ise " simkartı yenileyin veya hattı başka operatöre taşıyın" yönünde oldu. Elektro. Hab. Müh. bir arkadaş TT'de çalışıyor, onun tavsiyesi.
  • 27-09-2019, 14:27:10
    #40
    Burada bunu yazabiliyorsak TELEKOMÜNİKASYON ŞİRKETLERİNİN SAYESİNDE diyeceksek şayet, sanıyorum UGANDA vatandaşı falan olmamız lazım. 2020 yılının TÜRKİYE'sinden bahsediyoruz arkadaşlar. Dünyanın hali hazırda kullanmakta olduğu 4G ya da bizim tabirimizle 4 BUÇUK GE olayını kullanıyorsak ben bunu sonuna kadar eleştiririm.

    Özellikle de TÜRK TELEKOM şirketi bu anlamda ikinci kez büyük sıkıntı yaşıyor. Ben, dün ve bugün de aralıklar ile olmak üzere çok ciddi ŞEBEKE SORUNLARI yaşıyorum. Biz, MUHASSIR MEDENİYETLER SEVİYESİ denginde bir ülke isek şayet ben bunu sonuna kadar eleştiririm. DEPREM OLDU. En gerekli olduğu anda tüm telefonlar İPTAL.Ve hala İPTAL. Her ay geldiğinde bizlerden tonlarca para alıyorlar. Faturanı az bir süre geciktir. Bir kapına HACİZ göndermedikleri kalıyor.

    Daha öncesinde yaşanan bu olayda çıkıp bir AÇIKLAMA dahi yapmayan bu şirketler, yine aynısını yapıyorlar. Ben bunu açıkçası KABUL EDEMİYORUM...
  • 27-09-2019, 14:37:42
    #41
    binlerce hanenin yaşadığı mahallem için toplanma alanınız xxxxx çocuk parkıdır diye mesaj aldım gülüyorum ağlanacak halimize
  • 27-09-2019, 14:44:32
    #42
    Arkadaşlar ben ilk anından son anına kadar herkesle görüşebildim. Bu olağanüstü bir olaydır, o kadarda şey yapmamak gerekir.
  • 27-09-2019, 14:47:37
    #43
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ben t telekomu forumda gömerken savunan zilliler nerede acaba...
    3 kuruş fazla verin turkcell kullanın vodafone de aynı seviyede leş türkiye de.(dünya da da sandığınız kadar muhteşem alt yapısı yok.)
  • 27-09-2019, 15:29:16
    #44
    Maksim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben t telekomu forumda gömerken savunan zilliler nerede acaba...
    3 kuruş fazla verin turkcell kullanın vodafone de aynı seviyede leş türkiye de.(dünya da da sandığınız kadar muhteşem alt yapısı yok.)
    Hepsi leş, önlem olması için şirketin tüm hatlarını farklı operatörlere dağıtıyorum artık, hangisi çalışırsa.
  • 27-09-2019, 16:07:12
    #45
    İşin kötü yanı yine ara ara hat gidiyor. Kimseyi arayamıyoruz allahtan evdeki wifi ile birilerini whatsapp üzerinden arayabiliyoruz