Birkaç hafta önce kan analizim yapılmıştı, hastanede birkaç işlem daha yaptılar. Babam bu yaşlarda bu tarz testlerin yapılması sağlık taraması açısından iyi olacağını söylemişti, normalde hastaneleri gitmem ve rahatsızlandığımda bile hastaneye gitmemek için iyileşmek adına doğal yolları tercih ederim. Hatta ailem hastaneye götürmesin diye kimi zaman onlara çaktırmam bile.
Aşırı derecede odaklanıp hayal kuran, sürekli dalıp uzaklara giden ve unutkanlığı sık biçimde olan biriyim. Daha önceden vitamin kullandım ama hiçbir etkisi olmadı. Bana epilepsi hastalığı tanısının konulduğunu öğrendim.
Epilepsi hastalığı hakkında.
10
●239
- 25-09-2019, 15:17:12
- 25-09-2019, 15:26:56Konu neyi sormak istiyorsun?
Ayrıca saklanacak bir hastalık değil bunu bilip buna göre davranılması gerek saklayınca birşey olmuyor
Rahmetli Teyzemi bu hastalıktan kaybettik.
Hastalık saklamak nedir Allah aşkına
Farklı yerlere git tam tanı olsun buna göre hareket edin - 25-09-2019, 15:29:15Konu 2 kez açılmış, öncekinde sorumu belirtmiştim tedavisi hakkında. Teşekkürler, farklı bir hastane için randevu aldıkHussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-09-2019, 15:50:08Hocam geçmiş olsun, EEG çektirdinizmi ? EPANUTIN isimli ilaç veriyorlar. En az 3 sene hiç nöbet geçirmemen gerekiyor. Ondan sonra ilacın dozu azaltılarak tedavi ediliyor. Allah şifa versin hocam. Araba kullanmayın, yüksek ve suya yakın yerlerde bulunmamaya çalışın.
- 25-09-2019, 16:00:16Yaş kaç hocam 30 yaş altı ilaçla geçiyor. Alkol kesinlikle kullanmayın. Cannabis oil araştırın yaş/kilo günlük dozunu kullanın geçmeyecek bir hastalık değil. Biz 6 senedir uğraşıyoruz. Bitme aşamasına geldik sanıyorum, tabiki doktorumuz karar verecek. Geçmiş olsun. Saatten sürekli haberiniz olsun daldığınızda dakikanızı kontrol edin. 5 dakikayı geçmiyorsa kurtulursunuz bu illetten. Cep telefonu ile bağınızı kesin.
- 25-09-2019, 16:01:50Yaşım 14. İlk kez ciddi biçimde daldım ve o süre zarfında ne yaptığımı hatırlamıyorum. 20 dakika sürdü neredeyse. Bu yaz tatilinde oldu. Ama o gün hiç uyumamıştım, belkide bununla ilişkilidir.alperweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-09-2019, 16:07:5814 yaşında olmanız bu hastalıktan kurtulmak için büyük fırsat.Nörolojiye görünün ilaç tedavisine hemen başlayın ve kesinlikle ilaç saatlerine uyun. Dediğim gibi teknolojiden, ışıklı yerlerden kaçının, doğayla baş başa hayat geçirmeye çalışın. Velisiz gitmeyin tabii. doğa ve yeşil alan çok iyi geliyor. Diğer insanlar hakkında duygusal düşüncelere girmeyin. Şunu demek istiyorum. Hayat şartları bu arkadaşımın neden kötü, neden şu çocuk sakat, bu çocuk neden fakir. BOŞVERİN. Siz kendi hayatınıza bakın. İyi bir doktor bulup hemen ilaç tedavisine başlayın. 20 dakikalık bir nöbet geçirdiğinizi doktorunuzla paylaşın. Bu hastalığın 5 dakikadan uzun süren nöbetleri ölümcüldür.icerikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
