• 13-09-2019, 12:53:48
    #1
    Arkadaşlar az önce issaam @ hotmail.fr adresinden bir mail geldi telefon numarası ve mail adresi sattığını söylüyor sanırım. Hack yöntemi de olabilir tam emin değilim. Fakat listedeki isimlere bakınca sanırım foruma üye kişilerde var eğer yanlış hatırlamıyorsam.

    Benim hiç kullanmadığım alakasız bir hotmail adresime gönderilmiş bu mail paylaşılan bilgiler sallanmışta olabilir fakat belli ki bir database'den bu isimleri ve mailleri çekmişler telefonlar uydurma sanıyorum çünkü hiç mobil telefon yok.

    Üye olduğunuz yerlere dikkat edin güvenmediginiz yerlere kayıt olmayın bu kişisel veriler artık pazar olmuş satıyorlar. Kurumsal firmalar bile yapıyor bu işi telefon datalarını satıyorlar biliyorsunuz. Dikkatli olmanızda fayda var.
  • 13-09-2019, 12:55:08
    #2
    Hocam numaraları gizleyin
  • 13-09-2019, 12:56:04
    #3
    Bu bilinmeyen birşey değil ki hocam, elden ele geziyor bilgilerimiz.
  • 13-09-2019, 12:56:22
    #4
    Listeyi açtığınıza göre asıl siz kendinize dikkat edin.

    Sevgiler.
  • 13-09-2019, 12:57:39
    #5
    SEO & PR 5421044962
    Yanı bunlar neye göre t10 kayıtlı üye olduğunu anlayamadım
  • 13-09-2019, 12:58:29
    #6
    EmreBudak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Listeyi açtığınıza göre asıl siz kendinize dikkat edin.

    Sevgiler.
    Açarmıyım hocam 😂 zaten png olarak gönderilmiş liste değil o fotoğraf.
  • 13-09-2019, 12:59:39
    #7
    Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanı bunlar neye göre t10 kayıtlı üye olduğunu anlayamadım
    R10'a üye olduğunu bildiğim isimler var hocam onu demeye çalıştım.
  • 13-09-2019, 13:05:15
    #8
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    Resimleri kaldırdım, lütfen geri eklemeyin. 3. şahısların bilgilerini ifşa etmek suçtur, ayrıca verdiğiniz bilgilerde r10 üyelerine ait bilgiler bulunmuyor.
  • 13-09-2019, 13:06:10
    #9
    birde bu site var sğrekli r10 kullanıcı isimleri ile yorum attırıyor filmlere