• 10-09-2019, 01:58:58
    #46
    Gitmek isteyene izin ver. Kalırsa senin de huzurunu kaçırır
    Yeni ufuklara yelken aç, kimse senin hayatının tekrarını yaşayamaz ve yaşatamaz. Eğlen her saniyenin zevkini almaya bak
  • 10-09-2019, 02:18:01
    #47
    Güzel kardeşimm.. Ne dersem diyeyim canın sıkılacak bir süre biliyorum.Bende 3 senelik ilişkim içinde bir dönem 3 ay boyunca ayrılmıştım.3 Ay hiç konuşmadık.Ablası samimi arkadaşımdı bazen o anlatırdı ne yapıp ne ettiğini.Neyse...Şimdi iyi dinle.

    Kural 1 : Asla ama asla YAZMA ! ARAMA !

    Kural 2 : Asla Wp gibi platformlardan öldüm bittim durumları paylaşma.

    Seni merak edecek zamanla.Eğer çok ciddi bir durum yoksa kesinlikle geri dönecektir.

    BURAYA DİKKAT : Senden sonra bir başkasıyla konuşmuş veya görüşmüş ise asla kabul etme (son karar yine senindir.)

    Birde şunu söyliycem.ASLA HERŞEYİNİ SÖYLEME.HER ZAMAN UFACIKTA OLSA BİR YANIN GİZEMLİ KALSIN...
  • 10-09-2019, 02:27:21
    #48
    Üzülmeyin cidden kimse sizden kıymetli ve değerli değil. Ayrıca hiç bir kadın anneniz kadar sevmez sizi. Seviyorum lafları yalan. Hayırlısı olur hakkınızda inşAllah.
  • 10-09-2019, 08:46:59
    #49
    Detay varsa dinleriz hocam.
  • 10-09-2019, 09:01:39
    #50
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar olay aslında yok gibi bişey , her şey normaldi fakat bir anda ayrıldı telefondan sebebi ise artık anlaşamıyor olmamızmış. Çok saçma , arkadaşlarım bir tane çocukla konuştuğu gördüklerini iddaa ediyorlar ama ben pek inanmak istemiyorum.
    Zaten artık pek düşünmemeye çalışıyorum , kariyerime odaklanıcam.

    Yorum yazan tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkürlerimi sunarım beni bir nebze olsada teselli ettiğiniz için.
  • 10-09-2019, 10:52:12
    #51
    Üyeliği durduruldu
    3 yıllık ilişkimizi sevdiğim kadın 4 gün önce bitirmek istiyorum dedi. Her şeyin o kadar basit olmadığını, ortada büyük bir emek ve çabanın olduğunu söyleyerek bırakmadım. İnat ettim, senden vazgeçemem dedim ve tekrar barıştık. Bazen de bitti deyince vazgeçmemek ve onu kazanmak için daha çok çabalamak gerek diye düşünüyorum. Çünkü birbirimizi çok seviyorduk. Severek ayrılmayı kendime yediremedim. İyi ki de yedirememişim. Yakasına yapıştım benden ayrılamazsın dedim. Şuan aramızda soğuk rüzgarlar esiyor ama hepsi düzelecek inşallah. Buradan sevdiğim kadın ile evlenirsek çocuklarımız olduğunda bu mesajı ona göstermek istiyorum. Lütfen vazgeçmeyin.
  • 10-09-2019, 10:57:31
    #52
    çare yok. başkasına aşık olmuş belli senin için daha iyi olmuş
  • 10-09-2019, 11:05:38
    #53
    Bu 2 şarkıyı bol bol dinle aşk acısını unutturur hemen. Araban varsa arabada dinlemeni tavsiye ederim daha iyi bass veriyor


    https://youtu.be/s0EYOiNJUbI



    https://youtu.be/fdg2OG8zFiM
  • 10-09-2019, 13:52:06
    #54
    EminnTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    r10soruyor online yine
    Bi de , bi zamanlar guzin abla vardı, oralarda yaparlardı, ayrıldım, öldüm, bittim muhabbetlerini ama şimdi webmaster forumları var, extra bi caba sarfetmeden web konularıyla alakasız tüm özel hayatları öğrenebiliyorsun. Eskiden insanlar özel hayatlarının bilinmesinden ar ederlerdi.
    Ha bi de dikkat et, sinirini senden çıkartmasın arkadaşımız, Allah korusun, webmaster forumlarında acayip sinir çıkartılır...
    Enteresan hareketler vesselam...