• 05-09-2019, 04:37:00
    #1
    SEO & PR 5421044962
    Merhabalar siteme gelen bağlantıları incelerken farkettim. R10'da açtığım bir konum sanki orada açılmış gibi gözüküyor.
    Daha birçok üyenin konusu çalınmış olabilir tavsiyem buradan gelen bağlantı varsa red etmeniz.

    Not:Güvenlik için daima whatsapp onay almayı unutmayın.

    Çalınan konum:burada
  • 05-09-2019, 04:44:50
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Çalma diye bir sey yok rss diye bir sey var forum yönetimi buna izin veriyorsa sıkıntı olmaz onun harıcınde cekemez her sitede bu böyle
  • 05-09-2019, 04:45:14
    #3
    benim de silinmiş olan bir konumu çalmışlar, madem çalışıyorsun tam çalsana gece gece silinen konumdaki detayları merak ettim
  • 05-09-2019, 04:45:51
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yalnız dikkat ettim bu kopya sitelerin çoğu Ocak 2019'dan sonraki konular yok hep 2019'dan önceki konular alınmış.
  • 05-09-2019, 04:57:45
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Benide çalmış
    https://www.f1k.net/konular/knight-o...aciliyor.4540/
  • 05-09-2019, 05:01:33
    #6
    Platin üye
    Ortada bir çalınma yok bence , kişi formu gelişsin diye içerik çekiyor. Yani yönetim buna ne der yada ne diyordur merak ediyorum. Ancak ortada yanlış yaptığı bir şey yok gibi arkadaşın
  • 05-09-2019, 06:42:16
    #7
    RSS ya da buradaki verinin oraya taşınması size yasal gelebilir ancak bizim rızamız dışında gerçekleşen bir konudur. Ben burada, beğenmediğim bir yayınımı silebiliyorken, benim kontrolüm olmayan ve benim yaptığım şeyleri kopyalayan bir sistem, benim rızam dışımda zoraki içeriğimi yayında tutmuş olur. Eğer böyle bir sisteme müsade ediliyor ise edilmemesi gerekir. Şahsen kendi bilgimi bu şekilde gördüğüm site olduğunda doğrudan şikayetçi oluyorum.
  • 05-09-2019, 06:50:54
    #8
    Kopya icerikle hit alamazlar hocam calsalar da kendi zararlarina
  • 05-09-2019, 07:30:32
    #9
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    Konu Coşkun bey'e bildirilmiştir. Gereken yapılacaktır.